Özkan Ç. Üye LeoFrankLy' Alıntı: %100 olarak olmasada %90 benzerinde bu CFW yi v23 uyarladım. Bir Arkadaşımın telefonundan testte ettim sorun yok uploada başladım Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun
LeoFrankLy' Alıntı: %100 olarak olmasada %90 benzerinde bu CFW yi v23 uyarladım. Bir Arkadaşımın telefonundan testte ettim sorun yok uploada başladım Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun
LeoFrankLy Üye Konu Sahibi melihcaneker1' Alıntı: çevrimiçi paylaşım duruyo mu Genişletmek için tıkla ... Evet
LeoFrankLy Üye Konu Sahibi Kulaklık sesi %50den yükseğe artmıyormuş sorun varmış yüklemek isteyen ona göre yüklesein malesef çözemicem telefonum yok
Kulaklık sesi %50den yükseğe artmıyormuş sorun varmış yüklemek isteyen ona göre yüklesein malesef çözemicem telefonum yok
LeoFrankLy Üye Konu Sahibi neşter1461' Alıntı: Mükemmelsin engin teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Rica ederim.
neşter1461 Üye şimdi yükleyeceğim.sonuçlari sizinle paylaşirim. - - - Eklendi - - - GÜZEL SADE TEŞEKKÜRLER. - - - Eklendi - - - tema arka planı siyah olunca gündüz hiçbir şey göremiyorum diyen kullanıcılar aşağıdaki linkteki temayı indirip kurabilirler. http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-temalari/guncel-windows-7-light-temasi-685601.html#post5149200
şimdi yükleyeceğim.sonuçlari sizinle paylaşirim. - - - Eklendi - - - GÜZEL SADE TEŞEKKÜRLER. - - - Eklendi - - - tema arka planı siyah olunca gündüz hiçbir şey göremiyorum diyen kullanıcılar aşağıdaki linkteki temayı indirip kurabilirler. http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-temalari/guncel-windows-7-light-temasi-685601.html#post5149200
LeoFrankLy Üye Konu Sahibi Sesin kısık gelme sorununun hangi mod dan olduğunu spectua arkadaşımız bulmuş. yarın O sorunun çözülmüş olananı paylaşıcam
Sesin kısık gelme sorununun hangi mod dan olduğunu spectua arkadaşımız bulmuş. yarın O sorunun çözülmüş olananı paylaşıcam
Özkan Ç. Üye LeoFrankLy' Alıntı: Sesin kısık gelme sorununun hangi mod dan olduğunu spectua arkadaşımız bulmuş. yarın O sorunun çözülmüş olananı paylaşıcam Genişletmek için tıkla ... kulaklık sesini çözümlediğin modu paylaşabilir misin ?
LeoFrankLy' Alıntı: Sesin kısık gelme sorununun hangi mod dan olduğunu spectua arkadaşımız bulmuş. yarın O sorunun çözülmüş olananı paylaşıcam Genişletmek için tıkla ... kulaklık sesini çözümlediğin modu paylaşabilir misin ?
Özkan Ç. Üye LeoFrankLy' Alıntı: mod a gerek yk. Sadece yeniden başlat modunu kullanma cfw nde Genişletmek için tıkla ... dosyalarını bulup geri kaldırsam sorun kalkar mı peki
LeoFrankLy' Alıntı: mod a gerek yk. Sadece yeniden başlat modunu kullanma cfw nde Genişletmek için tıkla ... dosyalarını bulup geri kaldırsam sorun kalkar mı peki
neşter1461 Üye bekliyoruz paylaşacakmısın bugün.yeniden başlat ögesini kaldıracaksan buna altarnatif bir şey bulabilirmisin.
bekliyoruz paylaşacakmısın bugün.yeniden başlat ögesini kaldıracaksan buna altarnatif bir şey bulabilirmisin.
Ulysseus Üye Özkan Ç.' Alıntı: dosyalarını bulup geri kaldırsam sorun kalkar mı peki Genişletmek için tıkla ... Kardşim attığın modlar orjinal dosyaları değiştirr. Kaldırırsan sorun çıkar diye tahmin ediyorum.
Özkan Ç.' Alıntı: dosyalarını bulup geri kaldırsam sorun kalkar mı peki Genişletmek için tıkla ... Kardşim attığın modlar orjinal dosyaları değiştirr. Kaldırırsan sorun çıkar diye tahmin ediyorum.
Özkan Ç. Üye Spectua' Alıntı: Kardşim attığın modlar orjinal dosyaları değiştirr. Kaldırırsan sorun çıkar diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla ... orjinalin dsyalarını atsam
Spectua' Alıntı: Kardşim attığın modlar orjinal dosyaları değiştirr. Kaldırırsan sorun çıkar diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla ... orjinalin dsyalarını atsam
neşter1461 Üye son tuğra cfwde arama ekranı sorunuda halledilmiş tuşaça basınca açılıyor menü engin bunu da cfwne eklersen çok iyi olur bugün bekliyoruz cfwni
son tuğra cfwde arama ekranı sorunuda halledilmiş tuşaça basınca açılıyor menü engin bunu da cfwne eklersen çok iyi olur bugün bekliyoruz cfwni