crazy596 Üye saolasın hack yapmaya korkuyorum acıkcası eski nokiamı hackledim sertifika hataları cıkmaya başladı menü gitti müzik calar gitti sonra 30tlye aldılar :S
saolasın hack yapmaya korkuyorum acıkcası eski nokiamı hackledim sertifika hataları cıkmaya başladı menü gitti müzik calar gitti sonra 30tlye aldılar :S
By_GaBLiN Üye format atsaydın keşke benimki kaç aydır hackli her formattan sonra hackliyorum daha bi sorun çıkmadı
crazy596 Üye format atamadım cunku usb bile okumaz duruma geldi sonra tamirci 30tl verdi sattım ----------Eklendi @ 21:11:25 ---------- Yazıldı @ 21:10:25 ---------- sertifika nasıl alabilirz acaba
format atamadım cunku usb bile okumaz duruma geldi sonra tamirci 30tl verdi sattım ----------Eklendi @ 21:11:25 ---------- Yazıldı @ 21:10:25 ---------- sertifika nasıl alabilirz acaba
supergt1 Üye c3za99' Alıntı: ilavidi nasıl geççez Genişletmek için tıkla ... ilavidi geçemezsin upload yapan kişinin sucu zaten symbian türkiye ölmüş.
c3za99' Alıntı: ilavidi nasıl geççez Genişletmek için tıkla ... ilavidi geçemezsin upload yapan kişinin sucu zaten symbian türkiye ölmüş.