c5-03 Kendiliğinden Kapanıp Açılıyor

Sponsorlu Bağlantılar

mhmtcn_e

Üye
    Konu Sahibi
c5-03 Kendiliğinden Kapanıp Açılıyor
Telefonla Uğraşırken Kendiliğinden Donuyor Sonradan Ekran Gidiyor Ardından Telefonu Kendini Pin Kodu vs. istemeden açıyor son günlerde sık sık olmaya başladı neden olabilir ? :vur

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Telefonla ugrasırken hafızayı dolduruyorsun dostum.Klasik C5-03 sorunu bu.
1-2 tane uygulamayı aynı anda açınca telefon sapıtıyor...

mhmtcn_e

Üye
    Konu Sahibi
Ekranı morarıyor çizgi çizgi oluyor sonra kapanıyor yani sorun hafızayı doldurmammı nette çoğu zaman surf yapıyorum bide sürekli mesajlaşıyorum bunlardan dolayı olabilirmi napmalıyım

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Telefonu fazla zorluyorsun C5-03'ün hafızası çok düsük o yüzden zorlayan programlar ve fazla uygulama açıldıgında telefon reset atar yada donar.
Kısaca telefonu zorlama.Özellikle telefonun hafızasını doldurma hafıza kartını kullan hersey için (mesajlar dahil).

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Ekranı morarıyor çizgi çizgi oluyor sonra kapanıyor yani sorun hafızayı doldurmammı nette çoğu zaman surf yapıyorum bide sürekli mesajlaşıyorum bunlardan dolayı olabilirmi napmalıyım

Telefonu Kasacak Uygulama Açma O Kapanıp Açılma Bendede Oluyor Arada Bir :oke:

mhmtcn_e

Üye
    Konu Sahibi
Anladım yardımınız için teşekkür ederim..

----------Eklendi @ 23:23:24 ---------- Yazıldı @ 23:08:41 ----------

Bide bi kaç gün önce telefon ranzanın üst tarafından düşmüştü onla bi alakası olabilirmi acaba ?

Elektr0

Elektr0

Üye
bu sorunu yaşayan bir Nokıa kullanıcısı olarak nokıayı dava etsek... yeridir..:off: yaa X2 de aynısını yapıyordu.. telefon hafizasını boş tutman gerekiyor ( bazen işe yaramıyor) yapacagın tek şey telefonu elinden çıkarmak v e Nokia olmayan bir tel almak...(daha bugün kuzen aldı yaa :( ) nokıa son çıkardıgı modellerden katile özellik çalıyor... Nokıa kendisine hara-kiri yapıyorrr....!!!

emretrg

Üye
Arkadaşlar ben yeni aldım bu telefonu ve bende de aynı hata var. Fakat daha önce böyle birşey olduğunu bilmiyordum. Hafızadan olduğunu falan sanmıyorum genel bir sorun bu 30 gün geçmeden değiştirme hakkım var değiştirmeye çalışıyorum ama yanaşmıyorlar buna. Donanımsal olursa oluyor ama yazılımsal sorunlarda değişim olmuyor diyor TeknoSa ancak üründen verim alamadığım için sanırım mahkemelik olucam TeknoSa ile çünkü bir kere kendileri yaptı olmadı iki kere servise gitti olmadı hata ya fabrikasyon ya da genel hata ama hata hatadır. Değiştirmek istemiyolar ve böyle bir hak yok diyolar ancak nokia ile konuşup durumu anlattığımda değiştirebilirsiniz dendi. Bu arada ilgi alaka bakımından Teknosa'dan duyacağınız şeyler hoşunuz gitmeyecek günlerdir uğraşıyorum ancak hep aynı masallar hep şunları söylüyorlar:
KVK onay vermeden değiştiremeyiz.
Yazılımsal sorunlarda değişim olmuyor.
Muhatabı biz değiliz.

Cevahir Teknosa ' dan aldım ancak siz almayın derim yaptıkları çok ayıp personeli de işi yokuşa sürüyo sinir bozucu şeyler söylüyo hep cevahir teknoasistte çalışan özellikle özge diye bir kadın var müşterileri hep başından savıp göndermeye çalışıyo. tabi oyalamış olduğu için de 30 günlük süre geçiyor ve hak talebi ortadan kalkıyor. Sonuç olarak onu bunu bilmem Teknosa tarafından dolandırıldım. İşi mahkemeyle çözmeye çalışıcam. Ne nokia ne teknosa ne kvk üç kuruma da güvenim kalmadı. Teknosa dan sakın telefon almayın diyorum sadece.

dream1329

dream1329

Üye
telefona ovi den virüs programı yükle virüs de bulasmıs olabılır :nono:

voko06

Üye
Ya arkadaşlar Bunun Yazılımını nerden İndirebiliriz Bilen warsa Söylesin Tribe girdim yaw :@ :vur

nonamex

Üye
Bende N8 var, benimki de reset atıyor Nokia telefonların klasik sorunu :ehe

efemerttt

Üye
ya arkadaşlar bende telefonu kullanıyorum memnunum ama kendi kendine kontör yiyor naptıysam engelleyemedim wifi kullansam bile kontör gidiyor bilen varsa bana yardımcı olabilirmi

neşter1461

neşter1461

Üye
Allah cezasını versin nokıanın.2 telefon aldım ikisinde de kendiliğinden kapanıp açılma sorunu vardı.gün içinde bu durum 20 den fazla oluyordu.Servise yolladım yazılım atıp yolladılar.Fabrika hatası olduğu için sorun tabiki hallolmadı.Yine yollayacağım.Bimeks ve nokıa bir daha tövbe almam.Mahkemeye vereceğim nokıayı.Para iadesi için.

neşter1461

neşter1461

Üye
telefonu kvk garantiye yolladım geldi parça değiştirdik yazılım yeniledik sonuç olumsuz.gün içinde en az 30 defa telefon kendi kendine kapanıp açılıyor.tuş kilidini açıyorum menüye girerken kapanıyor alet.her hangi bir program yüklemedim hafıza kartı olmadam kullandım hard format attım yeni batarya aldım sonuç yine aynı.şimdi tekrardan garantiye yollayacağım.sonunda mahkemeye vereceğim.yazıklar olsun nokıa ya bimekse.bana bozuk alet sattı bimeks.dokumatik ekranlı akıllı telefon alacaksanız nokıadan uzak durun

Üst Alt