Arkadaşlar ben yeni aldım bu telefonu ve bende de aynı hata var. Fakat daha önce böyle birşey olduğunu bilmiyordum. Hafızadan olduğunu falan sanmıyorum genel bir sorun bu 30 gün geçmeden değiştirme hakkım var değiştirmeye çalışıyorum ama yanaşmıyorlar buna. Donanımsal olursa oluyor ama yazılımsal sorunlarda değişim olmuyor diyor TeknoSa ancak üründen verim alamadığım için sanırım mahkemelik olucam TeknoSa ile çünkü bir kere kendileri yaptı olmadı iki kere servise gitti olmadı hata ya fabrikasyon ya da genel hata ama hata hatadır. Değiştirmek istemiyolar ve böyle bir hak yok diyolar ancak nokia ile konuşup durumu anlattığımda değiştirebilirsiniz dendi. Bu arada ilgi alaka bakımından Teknosa'dan duyacağınız şeyler hoşunuz gitmeyecek günlerdir uğraşıyorum ancak hep aynı masallar hep şunları söylüyorlar:
KVK onay vermeden değiştiremeyiz.
Yazılımsal sorunlarda değişim olmuyor.
Muhatabı biz değiliz.
Cevahir Teknosa ' dan aldım ancak siz almayın derim yaptıkları çok ayıp personeli de işi yokuşa sürüyo sinir bozucu şeyler söylüyo hep cevahir teknoasistte çalışan özellikle özge diye bir kadın var müşterileri hep başından savıp göndermeye çalışıyo. tabi oyalamış olduğu için de 30 günlük süre geçiyor ve hak talebi ortadan kalkıyor. Sonuç olarak onu bunu bilmem Teknosa tarafından dolandırıldım. İşi mahkemeyle çözmeye çalışıcam. Ne nokia ne teknosa ne kvk üç kuruma da güvenim kalmadı. Teknosa dan sakın telefon almayın diyorum sadece.