c5-03 ilginç bir olay açıklamasını bilen varmı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

furkan0054

Üye
    Konu Sahibi
c5-03 ilginç bir olay açıklamasını bilen varmı?
selamın aleyküm arkadşar geçnlerde tel birden rest attı açılınca menü geçişlerince sayfa acıp kapamasında dosya acıp kapamasında efetler geldi ekran 2 ye bölünerek kapatma odaktan çevreye dogru acılma vs çok ilginç önçeden böle bi özelliği yoktu telefonumun normal acılıp kapanıodu çok şaşıordım çokta hoşuma gitti ama ram harcıo sanıyorum ve bu olurken yukarda wifi göstergesinin yanında kırmızı bir yuvarlak işaret yanıp sönüo bunu nasıl kapayabilirm veya bu nedir arkadaş :D

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Tema efektini açmışsındır...

kırmızı işaret hakkında bilgim yok..

nedenyap1

Üye
ayarlar>kişisel>temalar>genel>seçenekler>tema efektleri>kapalı

bayon

Üye
abc recorder veya farklı bi ses kayıt programı olabilir kırmızı olan

furkan0054

Üye
    Konu Sahibi
yardımlarınız için çok teşekkür ederim tema efektini kapayınca kırmızı işaratde kalktı ve 3 4 mb ram kazandım saolun :)

karavanababy

Üye
allahım ya :) arkadaslar tema efekti hiç bi şekilde telefonu yavaşlatmaz yormaz ayrıca köşede yanıp sönen kırmızı şeyde herhangi bi işleme tıkladığında açılış süreci boyunca bi iki saniye yanip söner baska bi açıklaması olamaz :)

seyirciler

Üye
allahım ya :) arkadaslar tema efekti hiç bi şekilde telefonu yavaşlatmaz yormaz ayrıca köşede yanıp sönen kırmızı şeyde herhangi bi işleme tıkladığında açılış süreci boyunca bi iki saniye yanip söner baska bi açıklaması olamaz :)
tema efekti eğer açıksa telefonda yavaşlama olmaz doğru söylüyorsun ama ram kaybı olur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...