HakanSeven12 Üye Konu Sahibi melihcaneker1' Alıntı: çalışmıyo gençler Genişletmek için tıkla ... başka bir arkadaş denedi çalışıyor
melihcaneker1' Alıntı: çalışmıyo gençler Genişletmek için tıkla ... başka bir arkadaş denedi çalışıyor
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi LeoFrankLy' Alıntı: çalışmyo dye haykrma arkadasm. Bn suan bunu kullanıyorum! Genişletmek için tıkla ...
LeoFrankLy' Alıntı: çalışmyo dye haykrma arkadasm. Bn suan bunu kullanıyorum! Genişletmek için tıkla ...
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi By_GaBLiN' Alıntı: Bu Arada C Hafızası 96 Mb Geliyor Genişletmek için tıkla ... iyi bişeymi kötü bişey mi
By_GaBLiN' Alıntı: Bu Arada C Hafızası 96 Mb Geliyor Genişletmek için tıkla ... iyi bişeymi kötü bişey mi
LeoFrankLy Üye By_GaBLiN' Alıntı: Bu Arada C Hafızası 96 Mb Geliyor Genişletmek için tıkla ... Bu mod dan kaynaklanmıyo furkandı galiba adın. Ben hiç mod uygulamadan direk paylaştım birleştirip. Bu arada oratsu n çalıştımi?
By_GaBLiN' Alıntı: Bu Arada C Hafızası 96 Mb Geliyor Genişletmek için tıkla ... Bu mod dan kaynaklanmıyo furkandı galiba adın. Ben hiç mod uygulamadan direk paylaştım birleştirip. Bu arada oratsu n çalıştımi?
-Dyo- Üye arkadaşlar bnm c5-03 üm var ama pek faydalanamıyorum interneti olsun uygulaması olsun tavsiyeniz nedir?
arkadaşlar bnm c5-03 üm var ama pek faydalanamıyorum interneti olsun uygulaması olsun tavsiyeniz nedir?
By_GaBLiN Üye metalci melek' Alıntı: iyi bişeymi kötü bişey mi Genişletmek için tıkla ... Tabii İyi Bi Şey Bi Tarafta 60 Mb Kullanmak Var Diğer Tarafta 96 Mb Kullanmak Var Hele Bende 106 Mb Kullanmak Var
metalci melek' Alıntı: iyi bişeymi kötü bişey mi Genişletmek için tıkla ... Tabii İyi Bi Şey Bi Tarafta 60 Mb Kullanmak Var Diğer Tarafta 96 Mb Kullanmak Var Hele Bende 106 Mb Kullanmak Var
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi By_GaBLiN' Alıntı: Tabii İyi Bi Şey Bi Tarafta 60 Mb Kullanmak Var Diğer Tarafta 96 Mb Kullanmak Var Hele Bende 106 Mb Kullanmak Var Genişletmek için tıkla ... rofs3 ü rofs2 ye aktararakta yapılabilir
By_GaBLiN' Alıntı: Tabii İyi Bi Şey Bi Tarafta 60 Mb Kullanmak Var Diğer Tarafta 96 Mb Kullanmak Var Hele Bende 106 Mb Kullanmak Var Genişletmek için tıkla ... rofs3 ü rofs2 ye aktararakta yapılabilir
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi rofs3 c'ye atılacak dosyalardır rofs3'u rofs2ye boşaltırsanız c boş olur