Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
C5-03 Hafıza
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NiCKiMYoK
Üye
Konu Sahibi
C5-03 Hafıza
Nokia c5-03 telefonum var yüklemelerin hepsini karta olmasını istiyorum telefon hafızasına hiç birşey yüklenmesin bunu engelliyen program varmı ?
By_GaBLiN
Üye
Telefon için olan uygulamaları engelleyemezsin
'Patron
Üye
telefon kendı kendıne bişeymı yukluyor arkadaşım saçmalama. bişey kurarken hep hafıza kartına seçersen tel hafızasına bişey yuklememiş olrsun. soft format at.herşeyi h.kartına yükle.
PureFood
Üye
@MaxiHipHopLife
By_GaBLiN arkadaş doğru söylüyor mesela Battery Monitor, nUnlock vs. tarzı programlar doğrudan telefona yüklüyor. Arkadaş saçmalamıyor her program kuracağın yeri seçtirtmiyor arkadaşım
By_GaBLiN
Üye
Pips İnstaller Var Onu Telefon Sana Sormadan Telefon Hafızasına Yüklüyor Hatta Yükleyemiyor Bile Güncelleştirme Hatası Diyor
Soft Format veya Hard Format At. Format Attıktan Sonra Yüklü Uygulamalarda Sadece Ovi Store yi Görürsün. Daha Sonra Uygulamaları Hafıza Kartına Yükle. Bi Bakmışsın Yüklü Uygulamalarda MMS Ds Plugin, MS Ds Plugin Gibi Senin Kurmadığın Uygulamalar Olur O Da Telefon İçin Gerekli Olduğu İçin Yüklüyo Nerden Yüklüyosa Herhalde Z Sürücüsünden Yüklüyor
Mini Browser Diye Bi Tarayıcı Var Onun İçin Kuruyum Dedim Diğer qt Dosyalarını Kuruyor Bi Tek Bunu Kuramıyor...
PureFood
Üye
Soft Format veya Hard Format At. Format Attıktan Sonra Yüklü Uygulamalarda Sadece Ovi Store yi Görürsün. Daha Sonra Uygulamaları Hafıza Kartına Yükle. Bi Bakmışsın Yüklü Uygulamalarda MMS Ds Plugin, MS Ds Plugin Gibi Senin Kurmadığın Uygulamalar Olur O Da Telefon İçin Gerekli Olduğu İçin Yüklüyo Nerden Yüklüyosa Herhalde Z Sürücüsünden Yüklüyor
Evet çok var onlardan valla SMS DS Plugin , MMS DS Plugin,Client Platform, Contacs Group DS Plugin, Media DS Plugin, vs.vs daha bikaç tane daha var bende.
Mini Browser Diye Bi Tarayıcı Var Onun İçin Kuruyum Dedim Diğer qt Dosyalarını Kuruyor Bi Tek Bunu Kuramıyor...
Evet çok var onlardan valla SMS DS Plugin , MMS DS Plugin,Client Platform, Contacs Group DS Plugin, Media DS Plugin, vs.vs daha bikaç tane daha var bende.