c5-03 hacklenmiyor !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mahoo41

Üye
    Konu Sahibi
c5-03 hacklenmiyor !
Bir çok hack konusuna baktım. Hepsini denedim. Fakat ne yaptımsa c:sys/bin klasörünü göremiyorum. X-plore sadece sys klasörunu görüyor. Ve install server.exe yi atıyorum. Found c:/sys installserver.exe hatası geliyor. Yardım lütfen.

backwater

backwater

Üye
xplore ayarlarından gizli klasörleri gösteri seç öyle bak c:sys/bin klasörüne

hikmet366

hikmet366

Üye
yanlış yapıyorsun

1. Öncelikle NortonSymbianHackLDD.sis uygulamasını yükleyin.
2. Uygulamayı başlatın.
3. Sırasıyla Seçenekler - AntiVirus - Quarantine list deyin.
4. Seçenekler - Restore all deyin ve gelen "Do you really want to restore all entries from quarantine?" sorusuna Evet deyin.
5. Uygulamadan çıkın ve uygulama yöneticisinden Symantec Symbian Hack'i kaldırın.
6. RomPatcherPlus_3.1_LiteVersion.sisx uygulamasını telefon hafızasına kurun.
7. Uygulamayı başlatın ve sırayla Open4All ve Installer Server'in üstüne gelip Options - Add to auto deyin. Sonraki adıma geçmeden önce telefonunuzu kapatıp açın.
8. Son olarakta indirdiğiniz installservers_pack.zip dosyasından aşağıyı okuyarak telefonunuza uygun installserver.exe dosyasını eklentiden indirdiğiniz X-plore uygulaması yardımıyla c:\sys\bin konumuna atınız.

Bunları aynısını eksiksiz halde yap bak ii kontrol ede ede yap ayrıtıları iyi incele nerde yanlış yaptını bulcan

bir de
Add to auto dedikten sonra tik olarak işaretle oto dedikden sonra üstüne iki kere tıkla

• Beğen
Tepkiler: Programcı06
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Yok adam haklı bazen doğru yapsan da olmuyor kardeş sen önceden hiç hack yükledin mi ?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
hatayı exe dosyasını yanlış yere attığın için alıyorsun...

mahoo41

Üye
    Konu Sahibi
Tamam arkadaşlar hikmetin attığı ile denedim başarılı oldu. Yanlış yere atmaktan değil anti virüsden kaynaklanan bir şeydi.

hikmet366

hikmet366

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Programcı06
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...