[C5-03] Geliştirilmiş Core Ve Rofs2 Dosyaları v23.0.015

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
[C5-03] Geliştirilmiş Core Ve Rofs2 Dosyaları v23.0.015
İsteyen bir kaç arkadaş vardı özelden ulaştırıcağıma diğer arkadaşlarında faydalanmasını istedim. Telefonum olmadığı için deneyemedim fakat v22 için yapmıştım ve buda aynı o şekil düzenlendi hiç bir fark yok. Rofs2 boyutu 108 mb [ tam doldurmayın en az 1-2mb kalsın]

Ulysseus

Üye
Çok saol abi. Hepsini rofs2 de birlestirdin mi yoksa normaller mi?

Konu Sahibi
Birleştirdim. Dene bi de çalışıyormu

çalışmazsa bende de var yayınlayabilirim
bu arada teşekkürler

Konu Sahibi
Sendeki çalışıyormu

Konu Sahibi
O halde bu çalışmaz ise konuya seninkini koyarız izin verirsen

tabiki deneyen olsun çalışmazsa söylemen yeterli upload edip linki sana veririm aynı konudan devam eder

Rica etsem sen deneyemezmisin

üzgünüm hacı ya flaşlamak zoruma gidiyor artık, cfwden yeniden başlatı silcem o bile zoruma gidiyor düşün yani

birde şunu belirteyim bendekinin içi tamamen boş modlama yaparken birini boş bırakıp digerinden aktarıyordum falan tamamen boş yani belirteyimde

Konu Sahibi

Sağlık olsun napalım bu olmuyor ise sen arkadaşların kullanıcağı bir biçime getirip verirsin işte bende senin adına bu konuya koyarım satmayaydım şu telefonu denerdim işte

Sağlık olsun napalım bu olmuyor ise sen arkadaşların kullanıcağı bir biçime getirip verirsin işte bende senin adına bu konuya koyarım satmayaydım şu telefonu denerdim işte

al işte adamın düşündüğü üzüldüğü şeye bak s2 almış c5-03 şeyi şey yapıyon engin olmuyor valla bende ilk fırsatta satcam
tabiki yaparım o konuda sıkıntı olmaz

Konu Sahibi

al işte adamın düşündüğü üzüldüğü şeye bak s2 almış c5-03 şeyi şey yapıyon engin olmuyor valla bende ilk fırsatta satcam
tabiki yaparım o konuda sıkıntı olmaz

s2 yi aldım diye değil ya sadece c5-03 ü satmasaydım diye dedim en azından zaman geçirirdim böyle şeylerle s2 ile pek uğraşmıyorum

s2 yi aldım diye değil ya sadece c5-03 ü satmasaydım diye dedim en azından zaman geçirirdim böyle şeylerle s2 ile pek uğraşmıyorum

uğraşıp birşeyler yapmak güzel ama işte ama bunun her yeri yapılı olsa ne yazar

s2'ye angry birds'i atıcan vihuvvv diye uçuracan kuşları sağa sola

Konu Sahibi

uğraşıp birşeyler yapmak güzel ama işte ama bunun her yeri yapılı olsa ne yazar

s2'ye angry birds'i atıcan vihuvvv diye uçuracan kuşları sağa sola

Ben oyun pek oynamıyorum telefonla hatta pek değil hiç oynamıyorum

Ben oyun pek oynamıyorum telefonla hatta pek değil hiç oynamıyorum

android'i bulcam angry birds'in o keyfini yaşamıycam öyle mi yok hacı bi defa bitiririm oyunu zaten başkada güzel oyun yok

dediğime bakma bende oynamam fazla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...