c5-03 de nden bootloader şifresi var içeri girin tartışalım :)

Sponsorlu Bağlantılar

semihshin

Üye
    Konu Sahibi
c5-03 de nden bootloader şifresi var içeri girin tartışalım :)
bence c503un sistem özellikleri bir çok işletim sistemine kapı açıyor. Yorumum bu siz ne düşünüyorsunuz?

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
Aslına bakarsan olabiliyor ama kim bunu yapacaki nokıanın bootloader kilidini açmaya hiç niyeti yok açılsada bundan sonra uğraşacak adam kaldığınıda sanmıyorum

semihshin

Üye
    Konu Sahibi
aynen nokia ne zaman android vb sistemlerin havası soner o zaman bize bootload şifresini verir :)

Symbianize

Symbianize

Üye
Botloader bi şifre değildir bunu önce bi kavrayın ayrıca bootloader kilidi açılsa yada kırılsa bile 600mhz 256 mb ram kullanan bi telefona hangi işletim sistemi yüklenirki

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
Bunula zaten bundan sonra uğraşmaya bile değmez sanıyorum symbian artık ölü bir sistem bizde son kulanıcılar oluyoruz herhalde çünkü nokıanın symbian tellerini alan kalmadı artık herhalde bundan sonra yapılabilecek en güzel iş başka bir telefon ve başka bir işletim sistemi zaten ben nokıa yı önceden çok severdim ama şuan lumia 920 hariç hiçbir nokıa telefona sempatim kalmadı elime para geçse çoktan bu teli çöpe atmıştım bundan sonra bunun bootloaderini kırsalar ne olacak ki boş işler symbian dan daha stabil bir işletim sistemi yok herhalde bu teller için başka işletim sistemi konsa tel çöker herhalde boş ver fazla kasmaya gerek yok :(

hasan karadağ

hasan karadağ

Üye
boş iş hiç kurcalamayn :)

MaxipmaN

Üye
:ehe

Üst Alt