c5-03 cfw den ofw ye donme..... ve dead phone flash atma...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

batozo33

Üye
    Konu Sahibi
c5-03 cfw den ofw ye donme..... ve dead phone flash atma...
phoenix ile orjinal yazilima donmek istiyodum fakat open product de telefonumun rm kodunu (rm-697) bulamiyorum ne yapmaliyim yardim edin

PremiumWork

PremiumWork

Üye
navifrim indir maxicep forumundan sonra ordan Rm-697 bul sonra telefon dilini ve rengini seç tüm dosyaları indir phoenix ile flashla!

batozo33

Üye
    Konu Sahibi
navifrim indir maxicep forumundan sonra ordan Rm-697 bul sonra telefon dilini ve rengini seç tüm dosyaları indir phoenix ile flashla!

navifrim den tum dosyalari indirdim ama phoenix anlatimlarinda open product e girip rm kodunu sec diyor rm-697 yok nasil yapacagimi bilmiyorum bu asamayi.atlayarak anlatirsan sevinirim

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
navifrim den tum dosyalari indirdim ama phoenix anlatimlarinda open product e girip rm kodunu sec diyor rm-697 yok nasil yapacagimi bilmiyorum bu asamayi.atlayarak anlatirsan sevinirim

Phoenix 2012 Kur

Süleyman

Süleyman

Üye

benim dediğimi anlamadın galiba navifirm den fw ni indirdiğin klasörün ismini c5 03 ün rm si yap diyorum
arkadaşın yaşadığı sorun phoenix de RM-697 yi bulamamak. Onun klasörle alakası yok. Eğer phoenixte RM-697 yi bulup flash atamasa dediğin doğru :oke:

full force

full force

Üye
:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt