C5-03 & Belle !!!

Sponsorlu Bağlantılar

teq1n

Üye
    Konu Sahibi
C5-03 & Belle !!!
Bir kaç gündür forumda nokia c5 -03 üm için belle güncellemesi hakkında araştırmalar yaptım fakat sadece program olarak kurulabildiğini farkettim.Asıl sormak istediğim şey ise nokianın güncelleme olarak C5-03 modeline uygun bir belle güncelleştirmesini yapıp yapmayacağı.eğer böyle bir şey varsa bekleyebilirim.
Yine Maxicep
Forumlarında karşıma çıkan bir konuda ise nokianın telefonlarına belle güncelleştiremesini yapacağı yönündeydi.Fakat uzun bir süre(hatta gözlerim ağrıyana kadar okumama rağmen c5-03 ün belle güncellemesiyle ilgili birşey bulamadım . evet arkadaşlar nokia C5-03 için belle güncelleştirmesi varmı bu konu hakkında bilgisi olanlar varsa ve bilgilendirirse sevinirim şimdiden kolay gelsin iyi forumlar...(bu arada konuyu yanlış yere açmış isem şimdiden özür dilerim en uygun yerin burası olduğu hissine kapıldım :) )

Uqur5445

Üye
malesef o cıhaza yok ve cıkmazda

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
evet çıkmaz.

teq1n

Üye
    Konu Sahibi
malesef o cıhaza yok ve cıkmazda

ve sonuç olarak belle shell programını kurmak gibi bi alternatif kalıyor ve o da telefonun ram ine tecavüz ettiği için spb shell den yola devam :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Cfw olarak var ama gerçek Belle tadını alamazsınız diye düşünüyorum ..

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
bozkurt955

bozkurt955

Üye
malesef dostum c5 03 e göre yok ve gelmeyecektir çünkü nokia yeni nesil akıllı tlf olarak kategorisin de yer almıyor diye biliyorum

SilentOne

SilentOne

Üye
c5-03 diyonuz s60v5 nire s^3 nire :D

----------Eklendi @ 13:22:42 ---------- Yazıldı @ 13:22:26 ----------

belle heleki nire

man20

man20

Üye
seni üzmeden nasıl söliyim ki bilemiyorum ama senin telefonuna sonsuza dek belle veya herhangi bi günceleme gelmeyecek!!!

SilentOne

SilentOne

Üye
sanki bizimki gelecekte fp1 i geçtim carlayı alıcaqımız bile şupheli

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
sanki bizimki gelecekte fp1 i geçtim carlayı alıcaqımız bile şupheli

carla alacağımızı nerden çıkarttın ki :) fp1 carladan daha düşük bir güncelleme iken fp1 in bile kırpılmış versiyonu gelirse gelir bize
ancak şu var elimizdeki cihazlar yaklaşık 2 yaşına girmek üzere iken 2 büyük güncelleme gelmişken bence fazla şey istiyoruz tabi fp1 in güzelliklerinin bize de gelmesini isterim ama fazla da bir beklenti duymuyorum açıkcası...

konunun asıl sorusuna gelirsek Belle S^3 cihazlara geldi, ancak C5-03 S60v5 işletim sistemi kullanan bir cihazdır(5800 gibi) bu yüzden C5-03 e Belle gelmesi söz konusu değildir. Ancak arkadaşların dediği gibi SPB Shell in paketleri sayesinde Belle ara yüzüne benzer bir arayüz elde edersin. cihazın ram i biraz sıkıntı yaşatabilir ama görünüm olarak güzel bir görüntü alabilirsin ;)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
...

SilentOne

SilentOne

Üye
katılıyorum

Takipçi Satın Al

Üst Alt