c5-03 0.facebook.com problemi !!!

Sponsorlu Bağlantılar

black_ayaz

Üye
    Konu Sahibi
c5-03 0.facebook.com problemi !!!
sayın maxi cep üyeleri arkadaşlar benim nokia c5-03 üm var ben 0.facebook.com a giremiyorum bana yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler :hmmm:hmmm

penpura

Üye
aynı dertten bende muzdaribim bende giremiyorum yokmu bi yardım eden

black_ayaz

Üye
    Konu Sahibi
bilen vardır muhakkak yaa arkadaşın n8 bile giriyo :off:

GASerseri

Üye
Merhaba arkadaşlar.
C5-03 Birkaç kez görmüşlüğüm var ama menüsünü tam olarak bilmiyorum yinede yazayım.
Sorununuzu tam olarak belirtmemişsiniz.Net girmiyorsa "Uygulamalar>Setting Wiz.(ard)" isimli program olması gerekiyor.
Ona bastığınızda operatörünüze uygun internet ayarlarını indirir.
Daha sonra "Web>Web" e girin. "Seçenekler>Yer imi seçenekleri> Yer imi Ekle" ye girin.İsim "0.Facebook" yazın.Adres kısmındaki "http://" yazısını silip oraya "0.facebook.com" yazın.Gerisini ellemeden kayıt edin.Şimdi "0.Facebook" isimli yer iminiz en alta kayıt edildi üzerine tıklayarak giriş yapabilirsiniz.(Gelen ekrandan "Wap Servisleri" ni değil "Turkcell İnternet" i seçiceksiniz.)

Bu anlatımı 5800a göre anlattım.Sanırım 2sininde menüleri aynı.

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada hattınız Turkcell değilde Vodafone ise 0.facebook.com yerine zero.facebook.com dan giriş yapmanız gerekiyor.

c5alperen

Üye
söylediklerini yaptım geçersiz sunucu diyor

'Patron

'Patron

Üye
dostum sorununu tam yazmamıssın ki nasıl yardım cı olalm.
:hmmm

SilentOne

SilentOne

Üye
hadı yha bk wodafonda bunu blmıyodum

lechpoznan.gfb

Üye
bendede c5 03 var hattım vodafone zero.facebook yazıyorum olmuyor 0.facebook yazıyorum yine olmuyor yardım edermisiniz ?

dazgir

Üye
arkadaşlar olay nedir biliyo musunuz.internete girerken bağlantı seçmek için gelen menüden avea wap gprsyi seçin.eğer olmazsa operatörden arayıp isteyin.gelen ayarları varsayıp girin muhakkak oluyor.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
olarak dene bazıları başına www yazıyor belki ondandır olmazsa www.maxicep.com/attachments/61827d1293737450/ bunu yükle güzel uygulama çalıştırınca kendisi direkt 0.face ye bağlanıyor

dragon239

Üye
beyler siz bana genel ayarlardan ''web adresi soneki'' orda yazanı söyleyin bende size telefon hakkında bildiklerimi söleyem.

Joker.

Joker.

Üye
beyler siz bana genel ayarlardan ''web adresi soneki'' orda yazanı söyleyin bende size telefon hakkında bildiklerimi söleyem.
1-o dediğin kısım zaten telefona ne yaparsan yap com/
Net/org tur
2- Madem çok şey biliyon söylede bizde öğrenelim

dogancan1907

Üye
"İnternet " simgesine tıklayınca wap servislerini seç.

Silinen Üye 99957

Silinen Üye 99957

Kapalı Hesap
Beyler üzülerek söylüyorum 0.facebook yada zero.facebook dönemi Türkcell de de Vodafone da da ne yazıkki bitti. Aveayı suan için bilmiyorum. m.facebook olarak girmeniz gerekiyor. Bu da ücretli bildiginiz gibi.

Takipçi Satın Al

Üst Alt