C3053 Arayan No'yu Meşgule attıqımda Kişiye Mesaj Gdiyor

Sponsorlu Bağlantılar

dabbe999

Üye
    Konu Sahibi
C3053 Arayan No'yu Meşgule attıqımda Kişiye Mesaj Gdiyor
Başlıkda problemim açık olmamış ise tekrar açık bi şekilde paylaşıyorum ;
Samsung C3053 Markalı telefonumu alalı 2 gün oldu tam olarak kullanamıyorum. Örnegin Beni Babam Aradığı zaman meşgule atmak istiyorum basıyorum meşgule atmak için tuşa bu durumda beni arayan kişiye mesaj gidiyor?? Birazdan Arıycam Vb. qibi. Bu problemi nasıl düzeltebilirim her meşgule atışımda 4 kontörüm qdi0r :SS Lütfen yardımcı olun :)

-omer-

-omer-

Üye
Arkadaşım sen direk kırmızı tuşa mı basıyorsun.Bende kullanıyorum fkt bende olmuyor.

ruyadelici

ruyadelici

Üye
Başına gelen sorunu anladım. Ben biraz telefonu kurcaladım. Sorunun çözümünü bulmak hiç kolay değil. Ama uğraştım buldum. "Ayarlar" da "Telefon Profilleri" var. "Normal" seçeneğine gel ve "Seçenek"lere bas. "Düzenle"ye tıkla. En önemli yeri şurası: Mesaj bölümüne geçme! Arama bölümünde En altta Otomatik cevaplama var. Onu seç (Orta tuşa bas) Etkinleştirmeyi kapat. Böylece Sorunun çözülmüş olur. Aynı sorun bende de vardı. Bu şekilde hallettim (:

cellatm

cellatm

Üye
Başına gelen sorunu anladım. Ben biraz telefonu kurcaladım. Sorunun çözümünü bulmak hiç kolay değil. Ama uğraştım buldum. "Ayarlar" da "Telefon Profilleri" var. "Normal" seçeneğine gel ve "Seçenek"lere bas. "Düzenle"ye tıkla. En önemli yeri şurası: Mesaj bölümüne geçme! Arama bölümünde En altta Otomatik cevaplama var. Onu seç (Orta tuşa bas) Etkinleştirmeyi kapat. Böylece Sorunun çözülmüş olur. Aynı sorun bende de vardı. Bu şekilde hallettim (:

Yani :D

Üst Alt