suatakkar Üye ya ben niye göremiyorum linkleri --------------- Ekleme --------------- beni duyan varmı acba linkleri neden göremiyorum --------------- Ekleme --------------- ramazan kardeş linkleri neden göremiyorum bi bilgin varmı
ya ben niye göremiyorum linkleri --------------- Ekleme --------------- beni duyan varmı acba linkleri neden göremiyorum --------------- Ekleme --------------- ramazan kardeş linkleri neden göremiyorum bi bilgin varmı
Mustafa Dümen Üye N 73 ü kastı attı oyunu sildim bazı arkadaşlar güzel falan değil demiş ama ortada bir emek var hani teşekkür emek için.. Emeğin için teşekkürler kardeş
N 73 ü kastı attı oyunu sildim bazı arkadaşlar güzel falan değil demiş ama ortada bir emek var hani teşekkür emek için.. Emeğin için teşekkürler kardeş
mhmtylmz38 Üye ya telefonda bu ekran goruntusunu hayal bıle edemezsınız tabıkı bu yıllarda hele bı 30 yıl sonra neler cıkıyo gorun sız tabı kıyamet kopmazsa
ya telefonda bu ekran goruntusunu hayal bıle edemezsınız tabıkı bu yıllarda hele bı 30 yıl sonra neler cıkıyo gorun sız tabı kıyamet kopmazsa