Praetor Emekli Yönetici Hellboy®' Alıntı: Geçmiş olsun bu fazla bişi değil de ramazan günü camilerden halılar çalınıyor Genişletmek için tıkla ... Sen dua et minareyi götürmüyorlar
Hellboy®' Alıntı: Geçmiş olsun bu fazla bişi değil de ramazan günü camilerden halılar çalınıyor Genişletmek için tıkla ... Sen dua et minareyi götürmüyorlar
canmir Üye CEREN' Alıntı: gecmiş olsun ya canım üzme kendını emeğin boşa gıtmesi elbette zordur ama gecer canım bende bugun ruyamda cantamın calındıgın gormuştum ve çok ağlıyordum umarım başıma kötü bişey gelmez Genişletmek için tıkla ... ins gelmez cerencim dostum sende uzme kendini giden laptop olsun senden degerli dil sonucta canin sag olsun kib by by
CEREN' Alıntı: gecmiş olsun ya canım üzme kendını emeğin boşa gıtmesi elbette zordur ama gecer canım bende bugun ruyamda cantamın calındıgın gormuştum ve çok ağlıyordum umarım başıma kötü bişey gelmez Genişletmek için tıkla ... ins gelmez cerencim dostum sende uzme kendini giden laptop olsun senden degerli dil sonucta canin sag olsun kib by by
Solamente Üye Konu Sahibi canmir' Alıntı: ins gelmez cerencim dostum sende uzme kendini giden laptop olsun senden degerli dil sonucta canin sag olsun kib by by Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun ya iyiki gelmişim maxicepe
canmir' Alıntı: ins gelmez cerencim dostum sende uzme kendini giden laptop olsun senden degerli dil sonucta canin sag olsun kib by by Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun ya iyiki gelmişim maxicepe