C.s 1.6 Hs Hilesi,counter strike aim hilesi hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
C.s 1.6 Hs Hilesi,counter strike aim hilesi hakkında
Head shut hilesi ve aim hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Bu tarz counter strike hilelerini pek de akıllıca ve dürüstçe bulmuyorum.Bana göre oyunun anlamı kalmıyor.Hadi Counter Cfg si indir ip kurmayı anlarım da sıkılan her merminin başa isabet etmesi olayını anlamış değilim.Bence çok çocukca

• Beğen
Tepkiler: EroL

Revengeful

Emekli Yönetici
Gösterim Sayısı: 845 | Cevap Sayısı: 0

:ehe

AHMED...

AHMED...

Üye
ben sürekli cs 1.6 oynarım server de ama adamlar isin tadını kaçırmış artık oyunculuk yok iş kodlara cfg ye dayanıyor böyle insanlara sinir oluyorum internette çok araştırdım birçok cfg ye baktım hepsi eksik iyi bir cfg bulursam bende kullanırım

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
ben sürekli cs 1.6 oynarım server de ama adamlar isin tadını kaçırmış artık oyunculuk yok iş kodlara cfg ye dayanıyor böyle insanlara sinir oluyorum internette çok araştırdım birçok cfg ye baktım hepsi eksik iyi bir cfg bulursam bende kullanırım

Aynı kafadanız kardeş :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
katılıyorum bazen denk geliyo hep kafadan vuruyorum admin wall açmış diye banlıyo hepsi wall açıp kullananlar yüzünden

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
katılıyorum bazen denk geliyo hep kafadan vuruyorum admin wall açmış diye banlıyo hepsi wall açıp kullananlar yüzünden

Aynen. Şöyle bir olayda başıma geldi. Virüssüz bir wall hack buldum 1 sene önce. Bir server'a girdim. Alışması zor oldu ama alıştığım zaman devamlı birinciydim. Duvar hilesini kullandığımı anlamamaları için adamların üzerine ateş açarak önlerine çıkıyordum. Yani öyle duvardan saklanıp vurmuyordum.

Daha sonra bana "clana gel çok iyi oynuyorsun" diyenler çıktı :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Aynen. Şöyle bir olayda başıma geldi. Virüssüz bir wall hack buldum 1 sene önce. Bir server'a girdim. Alışması zor oldu ama alıştığım zaman devamlı birinciydim. Duvar hilesini kullandığımı anlamamaları için adamların üzerine ateş açarak önlerine çıkıyordum. Yani öyle duvardan saklanıp vurmuyordum.

Daha sonra bana "clana gel çok iyi oynuyorsun" diyenler çıktı :D

:D ben wall açıcaktım da anlarlar diye açmıyorum sadece bir kez açtım. :ehe

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

:D ben wall açıcaktım da anlarlar diye açmıyorum sadece bir kez açtım. :ehe

Anlamıyorlar :D Arada bir duvardan özelliklede kafadan vurdun mu anlamıyorlar :D Ama hile yapmak niye? Oyunu niye bozuyorsunuz? Duvardan adamı öldürdün de para mı kazandın? Klana alınanda walla oynadığını görülünce kovuluyor. Rezil oluyor.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Anlamıyorlar :D Arada bir duvardan özelliklede kafadan vurdun mu anlamıyorlar :D Ama hile yapmak niye? Oyunu niye bozuyorsunuz? Duvardan adamı öldürdün de para mı kazandın? Klana alınanda walla oynadığını görülünce kovuluyor. Rezil oluyor.

çok haklısın insanlar eğlenmek için oyunu oynuyolar ama wall açınca eğlenceleri mahvoluyo

Revengeful

Emekli Yönetici
Ses kasın biraz. wall nedir ya..

• Beğen
Tepkiler: turkıshpower66
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Aynen. Özellikle fy_icyworld'de ezikler doluyor. Zevkle oynayamıyorsun. Güya sXe çıkmış. Bari tam engellese bizde rahatlasak.. :D

AHMED...

AHMED...

Üye
gecen güzel oynayan bir arkadaş vardı rica ettim cfg sini istedim kırmadı verdi bomBA resmen özellikle awp de awp aldım mı oyunun tadı kaçıyor :-) millet wall diyor cs ye girerken önemli bir özellik bilgisayarın ekran kart ayarını en düşüge ayarlamak gerekiyor muş denedim bu şekilde oyun daha da seri oluyor kasma olmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt