C.Ronaldo kararını verdi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
C.Ronaldo kararını verdi!
Real Madrid'in ısrarla istediği Cristiano Ronaldo, en az bir sezon daha Manchester United'da kalacağını açıkladı.
Ronaldo, Portekiz gazetesi Publico'ya yaptığı açıklamada, "menajer Alex Ferguson ile görüşlerimizi paylaştık ve iki taraf için de en iyisinin gelecek sezon Manchester United'da kalmam olduğuna karar verdik" dedi.

Manchester United'ın resmi sitesi ( ), Portekiz yıldızın kararını, "Ronaldo kalıyor" şeklinde duyururken, Ferguson'un konuyla ilgili yorumlarına yer verdi.

Ferguson, "bir yere gitmeyeceğini başından beri biliyorduk. O burada hep mutluydu, Manchester United'dan hiçbir şikayeti olmadı. Ona burada hep düzgün davranıldı. Tüm oyuncularla olduğu gibi Ronaldo ile de ilişkim çok iyi. Artık bu iş bitti" dedi.

Halen ayak bileğindeki sakatlıktan kurtulmaya çalışan Ronaldo, Publico'ya verdiği röportajda, bundan sonra çıkacak olası spekülasyonları şimdiden yalanladı:

"United'da kaldığım için mutsuz olduğum şeklindeki iddialar yayılmadan önce şunu açıkça belirtmek isterim ki, kim bunu söylerse yalancıdır.

"Tüm bedenim ve ruhumla Manchester United'ın hizmetindeyim. Bu formayı onurlandırmak için her zaman gösterdiğim kararlılık ve azimle savaşmaya devam edeceğim."

Geçtiğimiz sezon attığı 42 golle United'ın Premier League ve Şampiyonlar Ligi'ni kazanmasında çok büyük rol oynayan 23 yaşındaki kanat oyuncusu, adının Real Madrid ile anılmasının İspanyol kulübünden çok kendisinden kaynaklandığını söyledi:

"Bu karışıklığın ve bitmeyen spekülasyonların sorumlusu benim. Real Madrid yöneticilerinin bununla ilgisi yok. Real'e gitmek istediğimi medya yoluyla kamuoyuna açıklayan benim. İstemeden de olsa iki kulüp arasında sorun yarattım."

Geçtiğimiz yıl Manchester United ile beş yıllık yeni bir sözleşme imzalayan Ronaldo, "Real'in benim için yüksek bir teklif yaptığını biliyordum. Bir süre için United'ın bu teklifi kabul etmesi gerektiğini düşündüm" dedi.

Ronaldo'nun durumunu anladığını ve taraftarların da anlayış göstermesi gerektiğini dile getiren Ferguson, "o, babası vefat etmiş Madeira'lı bir genç adam. Annesine ve kardeşlerine bakıyor, paranın cazibesine kapılması normal" şeklinde konuştu.

Real Madrid başkanı Ramon Calderon, hafta başında yaptığı açıklamada Rafael van der Vaart'ın yeni sezon öncesi ilk ve son transferleri olduğunu belirterek, Ronaldo defterini kapattıklarını ima etmişti.
 


schumici

schumici

Üye
bence real e gitmesi onun kariyerinde yapacağı en büyük hata olur. şu an zirvedeki takımda formunun zirvesinde oynuyo. bi futbolcu daha ne isteyebilirki. nankör bu adam hakkatten. haberin için çok çok sağolasın kardeşim:oke:
 
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
bence real e gitmesi onun kariyerinde yapacağı en büyük hata olur. şu an zirvedeki takımda formunun zirvesinde oynuyo. bi futbolcu daha ne isteyebilirki. nankör bu adam hakkatten. haberin için çok çok sağolasın kardeşim:oke:
rica ederim kardeşim yorumun için ben teşekkür ederim. gerçekten yerinde bir yorum yapmışsın. dediğin gibi nankör ve para düşünüyorlar. bence paradan önemli olan futbolun nerde daha iyi olacağıdır. sen bir futbolcuysan para ikinci planda kalır. ha desemki gerçekten manchester united çok az para veriyor o paraya geçinemiyor tamam dersin o zaman parası iyi olan bir takıma gideyim, ama yani adam aldığı para müthiş bi para. neyine yetmiyor o para. hatta bi haberde bir günde 30 bi paundu afedersiniz 6 hayat kadınına verdiğini okumuştum. yani yazık günah. futbolunu düşünüyorsan oyna manchester united da daha iyisini nerde bulacaksın.
 
mehmetesen

mehmetesen

Üye
m.united onu bırakmaz o kariyerini bile ingilterede sonlandırır bence
 

mesut sürücü

Üye
CRİSTİANO RONALDO'NUN real madrıd'teki oyun yapısı unıted'den iyiydi arkadaşlar . onun gibi bir oyuncu daha gelmez sanıyorum . messi messsi diyorlar ama faso fiso en iyi ronaldo kendi seçimini yapar kimse bişey söyleyemez ama ginede united de kalsaydı rooneyy le birlikte şimdi şampiyon olurlardı................:yuru ...........:bann:..........:aman2:
 
Mert

Mert

Üye
2 yıllık konuyu hortlatmşsın. Bravo..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt