C++ Program Dili Ile Ilgili Neler Biliyorsunuz.

Konu Sahibi
C++ Program Dili Ile Ilgili Neler Biliyorsunuz.
C++ (si-plas-plas veya c-artı-artı), 1980'lerin başlarında tarafından geliştirilen 'yi kapsayan ve çok paradigmalı, yaygın olarak kullanılan, genel amaçlı bir . İlk olarak C With Classes (Sınıflarla C) olarak adlandırılmış, 1983 yılında ismi C++ olarak değiştirilmiştir.

C++ HAKKINDA BİLDİKLERİNİZİ BURAYA YAZIN MERAK EDİYORUM Bİ KAÇ TANIDIĞIM BUNLARLA İLGİLİ KİTAP BİLE ALMIŞ.İLGİMİ ÇEKTİ. bu program şöyleki KENDİ PROGRAMINI KENDİ YAPIYORSUN.

DENEMEK İSTEYENLER EN BASİT HESAP MAKİNESİ PROGRAMI YAPSINLAR.
PROGRAM BURDA. n:n:

Ozan

Admin
C++ Üzerinde calistim, ciddi programlama dillerinin içersinde en temel dil diyebilirim. Çogu uygulama c++ ile yazılmıs ve hala da yazılmaya ve bu dilin kullanımına devam edilmektedir.

Detaylı bilgi isteyenler google dan çesitli kaynakları arastırabilir aslında, anlatılmakla olmaz
Örnegin;

Konu Sahibi
saol verdiğin bilgiler için

ztn c++ öğrendinmi kafadan 3programlama dili öğrenmiş oluyosun c# c birde vb c#a aşırı çok benziyor 4 sayılır

Bi ara heveslenmiştim ama beceremedim yaa

Altun.

Üye
bende biliyrum ama sadece C okulda öğrendik
yanlış hatırlamıyrsam C++ C nin yapısal olanı çok zor değil yani
zaten C öğrendinmi actionscript PHP ve ASP yi de rahatlıkla öğrenebilirsiniz .

eğer istiyrsanız C dilinde hesap makinesi yaparım

bu arada bu salı C den sınavımız war

leiche

Emekli Yönetici
delphi öneririm daha kullanıslı bence

noman

Üye
bilgisayar oyunlarıda c den yapılıyo ama çok fazla kafa yormak gerekli mesela adamlar bir oyun için aylarca hatta bilidğim oyunlar var yıllarca sürebiliyor biz ise sadece 1 kaç günde bu oyunları oynayıp bitiriyoruz. bu nasıl adalet?

vermıs oldugunun bilgilerden dolayı tesekkur ederim.visualbasic6 kullanıyordum simdi C++ yı ögrenecem