C.O.D vs B.F (ufacıcık bi tartışma diye bilirim canlarım :D)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mertko12

mertko12

Üye
    Konu Sahibi
C.O.D vs B.F (ufacıcık bi tartışma diye bilirim canlarım :D)
izlediğim kadarı ile çünkü pc shader 3.0 açmıyo (anlayan anlar zaten :ehe)neyse black ops 2 de değişen hiç bişey yok gibi geldi bi tek uçan cisimler(ufolar)ve tabii onun ile birlkte gelen sol koldaki komut verici yada ne derseniz haa birde duvardan atış (çok saçma(belkide değil :D))zaten grafiklerde oynama yok sizce activision daha iyisini yapabilir mi yoksa DİCE her türlü alır mı (bkz: ) go go go !!!

NaganoTR

NaganoTR

Üye
Her turlu cod alir isterlerse pixel grafik yapsinlar yine de cod oynarim :)

• Beğen
Tepkiler: India
foreverthe

foreverthe

Üye
BF3 çok daha güzel bence.

bariss0102

bariss0102

Üye
battle field açılmadı ama call of duty 8'e bayıldım!!

FATİH_58

FATİH_58

Üye
call of

FeC!

FeC!

Üye
Call of bi kitle kazandı. Bf3 ne kadar iyi yaparlarsa yapsınlar....

India

India

Üye
Battlefield oyunlarında her zaman yenilikler görüyoruz diğer tarafta call of duty 4 ten beri oyun olduğu yerde sayıyor. call of duty hayranı çok belki bu yüzden ayakta durabiliyor , ama yaptığı oyunlarda başta grafikleri olmak üzere kesinlikle değiştirilmesi lazım

Raptor_tr

Raptor_tr

Üye
ikiside her nekadar iyi olursa olsun epic games tutkunuyum gears of war 3 ve unreal tournament 3 ten vazgeçemem :D
(not:zaten dünyanın en iyi ve en kaliteli grafik motorunu kullanıyolar... :)

cenker007

Üye
Yani bence battle field 3 daha iyi grafiklere sahip cok gercekci activision ise sadece eski oyunlarinin grafikleriyke biraz oynama yapiyor eger dogru duzgun ugrassa ben activisionun saha iyi bir oyun cikaracagini dusunuyorum

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
multi : Battlefield
Multi dışında CoD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...