Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
C hafızasını boşaltmak
Sponsorlu Bağlantılar
Scofie
Üye
Konu Sahibi
C hafızasını boşaltmak
Arkadaşlar telefonu kullandıkça c hafızası doluyor ve rami azaltıyor. C hafızasını nasıl temizlerm kullanılmayan dosyaları nasıl silebilirim ? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Bende resim ve videoların indeks dosyasını da sildi. Şimdi galeride resim ve videolar gözükmüyor. Tahminimce bir program kurulduğunda ya da kaldırıldığında geçici dosyaların kaydedildiği ya da yedeklemenin yapıldığı bir klasör var; aşağı yukarı 20 mb. En büyük temizliği onu silmek. Onun haricinde sildiği 200-300 kb. Yani önemsiz bir miktar. O 20 mb. dosyanın bulunduğu klasörü bulamadım. Bilen var mı hangisi?
ultrabal10
Üye
microsoft apps'i yükleyip kaldırdı isen o yüzden oluyor. Bende de olmuştu
yaren_dede
Üye
Mobile Cleaner 3 kullanıyorum ben geçen gün 90 mb temizledi ve herhangi bir sorunda çıkarmadı
Hıqh_VoLTaqe27
Üye
bende de sorun yok resimlerde falan 2 günde bir 15 mb siliyorum
bilyal
Üye
telefonu hiç restart ettinmi bak bakalım sorun varmı,iki günde bir siliyorum demişsin ama kardeş hiç tlf.kapatıp açtınmı son günlerde belki senin tlf problem oluşmuştur.