C:\ Erişim Engellendi

Konu Sahibi
C:\ Erişim Engellendi
Arkadaşlar, ben kullanicilardan user'i kaldirdim. ve simdi C diske giremiyorum. erisim engellendi yaziyor. nolur bilen varsa yardim etsin.

BLasTeaR

Üye
Arkadaşlar, ben kullanicilardan user'i kaldirdim. ve simdi C diske giremiyorum. erisim engellendi yaziyor. nolur bilen varsa yardim etsin.

Bir dene belki sorununu çözebilirsin.

C disk'e üzerine sağ tıkla.
Özellikler>>>>>>>Güvenlik>>>>>>Gelişmiş>>>>>Sahip>>>>Düzenle>>>Diğer Kullanıcı ya da Gruplar>>Gelişmiş>Şimdi Bul.
Bu yolu izle ve Bu alanda bilgisayarınızın kullanıcı adı ad bölümünde olanı seçin ve onaylayınız.
Gelecek ekranda tüm sekmeleri izin ver olarak seçiniz.
Tümünden tamam diyerek çıkınız.

tekrar aynı yere bu kez İzinler bölümüne bu işlemi yapacaksınız.
Özellikler>>>>>>>Güvenlik>>>>>>Gelişmiş>>>>>İzinler>>>>Düzenle>>>Diğer Kullanıcı ya da Gruplar>>Gelişmiş> Şimdi Bul.
Bu alanda ise 3 kullanıcı eklenecek yada var ise bu kullanıcılara tam yetki verilecek bunlar.

• Administrator
  • System
  • bilgisayar adı olan kullanıcı

Olay bu kadar bir deneyin.

Tepkiler: Mr. Extravaganza
    Konu Sahibi

Kardesim Allah Seni Mutlu etsin. Cok tesekkurler. cok iyisin. hep c diske girdigime seni hatirlayacagim

Direk kullanıcı bilgilerini silmişsin ki sen. Formata kadar gider demedi deme

merlin19

Üye
Püf nokta : Güvenli Kipte açarsın Bir hesap oluşturursun ( administrator ) yetkileri ile sonra reset atarsın zaten çoğu programın yüklü olur pek kaybın olmaz diğer arkadaşın anlattığıda kolay bir yol eğer makinayı açabiliyor ve hatasız kullanıyorsanız arkadaşınki gayet iyi ama açamıyorsanız dediğimi yapın

exp_l0it

Üye
admin hesabı gizli hesaptır tekrar açamazsın. Püf Noktası - Windows 8'de Admin Hesabı ve Şifrenin kırılması - MaxiCep

Tepkiler: merlin19

exp_l0it

Üye
Admin hesabı demiyorum iyi okumalısın Administrator Yetkilerinde diyorum en azından Normal userlerden daha fazla yetkisi oluyor
parantezin yanlış o zaman
hesap oluşturursun, admin yetkileri diye devam etmesi gerek. bu gün dil sınavı vardı da