Arkadaşlar, ben kullanicilardan user'i kaldirdim. ve simdi C diske giremiyorum. erisim engellendi yaziyor. nolur bilen varsa yardim etsin.
Bir dene belki sorununu çözebilirsin.
C disk'e üzerine sağ tıkla.
Özellikler>>>>>>>Güvenlik>>>>>>Gelişmiş>>>>>Sahip>>>>Düzenle>>>Diğer Kullanıcı ya da Gruplar>>Gelişmiş>Şimdi Bul.
Bu yolu izle ve Bu alanda bilgisayarınızın kullanıcı adı ad bölümünde olanı seçin ve onaylayınız.
Gelecek ekranda tüm sekmeleri izin ver olarak seçiniz.
Tümünden tamam diyerek çıkınız.
tekrar aynı yere bu kez İzinler bölümüne bu işlemi yapacaksınız.
Özellikler>>>>>>>Güvenlik>>>>>>Gelişmiş>>>>>İzinler>>>>Düzenle>>>Diğer Kullanıcı ya da Gruplar>>Gelişmiş> Şimdi Bul.
Bu alanda ise 3 kullanıcı eklenecek yada var ise bu kullanıcılara tam yetki verilecek bunlar.
- Administrator
- System
- bilgisayar adı olan kullanıcı
Olay bu kadar bir deneyin.
hep c diske girdigime seni hatirlayacagim 
Kardesim Allah Seni Mutlu etsin. Cok tesekkurler. cok iyisin.hep c diske girdigime seni hatirlayacagim
![]()

Direk kullanıcı bilgilerini silmişsin ki sen. Formata kadar gider demedi deme

Sailfish sagolsun, yardimiyla duzeldi. Sorun yok![]()

Okudum kardeşim gözün aydın. Ama dikkat et Users klasörünü silme birdaha kayıt defterleri filan gider pc format atılmış gibi olurSailfish sagolsun, yardimiyla duzeldi. Sorun yok![]()
İyi ders çıkarmak güzeldir. Ben de 99 yılında aldığım emektar masaüstünü 3-4 kere yaktım deneme yanılma yaparakBidaha Karismam![]()
diğer arkadaşın anlattığıda kolay bir yol eğer makinayı açabiliyor ve hatasız kullanıyorsanız arkadaşınki gayet iyi ama açamıyorsanız dediğimi yapın 
admin hesabı gizli hesaptır tekrar açamazsın. Püf Noktası - Windows 8'de Admin Hesabı ve Şifrenin kırılması - MaxiCepPüf nokta : Güvenli Kipte açarsın Bir hesap oluşturursun ( administrator ) yetkileri ile sonra reset atarsın zaten çoğu programın yüklü olur pek kaybın olmazdiğer arkadaşın anlattığıda kolay bir yol eğer makinayı açabiliyor ve hatasız kullanıyorsanız arkadaşınki gayet iyi ama açamıyorsanız dediğimi yapın
![]()
Admin hesabı demiyorum iyi okumalısın Administrator Yetkilerinde diyorumadmin hesabı gizli hesaptır tekrar açamazsın. Püf Noktası - Windows 8'de Admin Hesabı ve Şifrenin kırılması - MaxiCep
en azından Normal userlerden daha fazla yetkisi oluyorparantezin yanlış o zamanAdmin hesabı demiyorum iyi okumalısın Administrator Yetkilerinde diyorumen azından Normal userlerden daha fazla yetkisi oluyor

ya bu dil sınavları bu günlerde hep bana denk geliyorparantezin yanlış o zaman
hesap oluşturursun, admin yetkileri diye devam etmesi gerek. bu gün dil sınavı vardı da![]()
)