C-6-00-v20-5800 -V52-HATASIZ ÇALIŞMA 68 RAM 2 GÜN PİL 3x4-4x3-4x4-5x4 TAM EKRAN MENÜLER EKLENDİ

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
işte bu ya inan tek isteğim neydi biliyormusun insanların bıktıran şu c6 cfw lerindeki hatalar ve batarya aynen benimde canıma tak demişti ve ben bunu düzeltme adına yola çıktım çok şükür başardım tek isteyim sizlerin bu memnuniyrti idi yoksa ne rütbe nede makam peşindeyim biti olay bu kadar güle güle kulanın

usta eline sağlık teşekkürler şimdi yükledim gayet güzel ve stabil saolasın. Yalnız bu fotoğraflar kısmında yda video tv kısmında videos klasörü haricindekilerin görünmesini istemiyorum bunu nasıl yapabilirm ?

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım istemeğin foto ve videoları farklı ismimde bir klasör yap hafıza kartında oraya at tamamdır

Tepkiler: memoxxxxx
öyle yaptım ama olmadı usta halen gözüküyor.

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
öyle yaptım ama olmadı usta halen gözüküyor.
kardeş ben bu modu uygulamıştım olması lazım sen yinede bir dene artı klasörü foğrafların bulunduğu klsörden ana menüye çıkar dene bende o modu tekrar bir gözden geçireyim dosyalar uyuşmamış olabilir kontrolden sonra sana bilgi veririm

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yeni çıkan 5800 güncelemesini yüklemek isteyenlerin dikatine bu güncelemeyi yüklediğiniz taktirde v52 geri dönüş yapamazsınız bilginize

Yok Kardeşim Benim Telin TTPod'a Alerjisi Var Galiba Format Bile Sökmedi

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
son verdiğim dosyayı denedinmi enes kardeş

Yok Rasim Kardeşim Yükleniyor...
Hah İste Sona Doğru Hatayı Yapıştırıyor

Konuyu Okuyan Arkadaşlardan Ricam Hacksiz Bir 5800Xm v52 Ttpod Konusunda Bilgileri Varsa Bi Yorum Etsinler .....
İsgal Etmiyeyim Boşu Boşuna Forumu!

r@sim

Üye
    Konu Sahibi

kardeş sana en sağlam linkleri verdim olmuyor bir yolunu bul kafede her neyse kur hacklı bir cfw başka çözümü yok gibi gözüküyor ama yine araştırırım sana yaraya bilecek birşey yada hack konusunda bir bilgi ne bulursam sana yazarım

Donanımdan ,Programdan Anlarım Ama Kafede Kurulabilirmi Kİ !
Rasim Kardeş Sen Uygun Bi Cfw Biliyorsan Kafede Kurabileceğim Haber Edersen Denerim Canıma Tak Dedi Sistem Hataları

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
Donanımdan ,Programdan Anlarım Ama Kafede Kurulabilirmi Kİ !
Rasim Kardeş Sen Uygun Bi Cfw Biliyorsan Kafede Kurabileceğim Haber Edersen Denerim Canıma Tak Dedi Sistem Hataları

kardeş bu cfw den uygun cfw mi var yani ram 70 lerde boş hafıza 80 pil 3 güne yakın gidiyor en ufak bir sorun yok dört dörtlük cfw bundan iyisini bulursan bana söyle bende yükleyiyeyim ben yaptım diye demiyorum herşey ortada tabi tercih yine senin

yükleme işine gelince neden olmasın 1 saatini ayır otur bir yerde indir cfwni jafı jaf kurma linkleri var sitede aynen uygula neden olmasın yani

Uygun Derken Kafede Kurulumu uygun Restart Gerekiyor Galiba .
Ben 2 Saat Verdim Kardeş Ama Flash Bi Türlü Başlamadı Ki ..
Power On Çıkınca Telefonun tusuna Azcık basıyorum telefon Bulunamadı diyor

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
Uygun Derken Kafede Kurulumu uygun Restart Gerekiyor Galiba .
Ben 2 Saat Verdim Kardeş Ama Flash Bi Türlü Başlamadı Ki ..
Power On Çıkınca Telefonun tusuna Azcık basıyorum telefon Bulunamadı diyor

kardeş restart gerikiyorsa atarsın buna ne diyebilrler artı bulmadı diyorsan o zaman nokia dryavırları pc de yoktur aireten pc ye nokia pc süiteyide kur pohonex programınıda kur tüm proralını kur bir kereliğine restart at bişey diyemezler olacaktır bir iki başarmadın diye olmayacak diye bir kaide yok mutlak olur yeterki anlatılan adımları aynen yap uygun dediğim sen sordunya uygun bir cfw diye bundan uygunumu var dedim şu an forumun tek hatasısız yazılımdır

Tepkiler: Enes Özyılmaz
Hani Bilgisayarı Her Kapattığında Bu Pro Onu eski Haline Getirir Ne Virus Ne Baska Bisi..kullanışlı dır da kolay fazla kasmıyor tavsiye ederim ...
Ben Bu Telin Hakkından Gelcem Ama Kafede Deil Bi Arkadaşın Noteboğu Var (&#9786
Onunla Yapılabili Heralde ?

r@sim

Üye
    Konu Sahibi

tamam işte en kolay ve sağlıklı yolu

ya rasim ustad sana nasıl teşekür edelim bilemiyorum allah razı olsun her gün tli şarj etmek ten usanmıştım şimdi ise 3 günde bir şarj ediyorum emeğine yüreğine sağlık