valla kardeş kesin söz vermedim şu şekil zaman bulursam yaparım çünkü çok yoğunum normalde zaten bu işleri bırakmıştım bazı arkadaşlar çok istediği için kıramadım imşallah zamanım olurda yaparım
tabi bu arada gösterdiğiniz ilgi ve güven için teşekürler
valla kardeş kesin söz vermedim şu şekil zaman bulursam yaparım çünkü çok yoğunum normalde zaten bu işleri bırakmıştım bazı arkadaşlar çok istediği için kıramadım imşallah zamanım olurda yaparım
tabi bu arada gösterdiğiniz ilgi ve güven için teşekürler
rasim kardeş sahalara dönmeni bekliyoruz şahsen bu yazılımın c6 v40 ını görmek beni çok mutlu eder hız ve şarjı bu kadar muazzam tek yazılım senin bu fw ydi BEKLEMEDEYİZ
merhaba ömer kardeş inşallah iyisin kardeş öncelikle bana güveninde dolayı teşekürler üstede belirtiğim gibi bu cfw işini bıraktım fakat sen ve senin gibi değerli dost ve arkadaşların ısrarı üzerine bir kereliğine yapacam ama inanın bu ara işlerim baya yoğun fırsatım olmuyor ama söz ilk fırsat buluşumda bakacam bu işe ama zaman süre veremiyorum tekrar teşekürler
merhaba ömer kardeş inşallah iyisin kardeş öncelikle bana güveninde dolayı teşekürler üstede belirtiğim gibi bu cfw işini bıraktım fakat sen ve senin gibi değerli dost ve arkadaşların ısrarı üzerine bir kereliğine yapacam ama inanın bu ara işlerim baya yoğun fırsatım olmuyor ama söz ilk fırsat buluşumda bakacam bu işe ama zaman süre veremiyorum tekrar teşekürler
Bunu 5800da kullanmak icin sadece jaf programıyla olanları yapsak yetiyormu? Bide bunu yapunca telefonu eski haline tekrar getirebiliyomuyuz? Garanti kapsamından cıkarmi?? İlginize.
S.a kardeş ben indirdim kurdum cok güzel baya hızlandıda tel ama bi kac hata var.
bolt ve ovi den indirdiğim doodle jump, millionaire city, skiller 12pack bunun gibi bircok oyun ve uygulamaları acmıyor telefon basıyorum bekle bekle acılmıyor. ilgilenirsen sevinirim kolay gelsin
Teşekkürler süper olmuş ama
1.facebook güncelleme veya oviden yüklenince çalışmıyor bağlanmıyor yada netten hiç yüklenmiyor hata veriyor çözümü bilen
2.Sohbeti mesajlara taşımanın yolunu bilen
tam olarak açıklasanda anlasak ne demek istiyorsun
mustafa kardeşim buralardayım ama şu an bu işleri bıraktım ve bu yuzden fazla nete ve bu konularla ilgilenmiyorum ama senin gibi dostları bende özledim
kardeş bu program yada oyunlar java tabanlı ise java runtime son sürümünü yükle büyük ihtimale çalışır java forumda sv5 bölümünde vardır geç cvp için kusura bakma dediğim gibi bu işleri bıraktım fazla siteye giremiyorum
kardeş bu program yada oyunlar java tabanlı ise java runtime son sürümünü yükle büyük ihtimale çalışır java forumda sv5 bölümünde vardır geç cvp için kusura bakma dediğim gibi bu işleri bıraktım fazla siteye giremiyorum