C-6-00-v20-5800 -V52-HATASIZ ÇALIŞMA 68 RAM 2 GÜN PİL 3x4-4x3-4x4-5x4 TAM EKRAN MENÜLER EKLENDİ

gogix

Üye
arkadaşım eline sağlık çok güzel cfw olmuş

Eyvallah karde, emeğine sağlık...

----------Eklendi @ 17:30:55 ---------- Yazıldı @ 16:38:17 ----------

eyvallah kardeş....

Reşwan

Emekli Yönetici
emeğine sağlık teşekkürler kardeşimin telefonuna atayım güzel görünüyor.

beğenmek ne demek rasim kardeş bayıldım emeğine sağlık çok sağol

ka'in

Üye
rasim usta hoş geldin kusura bakma bende bir kaç gün yoktum tekrar dönmene çok sevindim başarılar dilerim ama bundan sonra dikkat et iyi düşün emeğini
harcatma saygılar.

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar güle güle kulanın

ilk önce emeğine sağlık arkadaşım indirdim ama kurmadan önce sormak istediğim 1 şey var benim tel 5800 v52 red hackli yani hack sistem üzerine kursam sorun yaşar mıyım tekrardan teşekkürler

Reşwan

Emekli Yönetici
ilk önce emeğine sağlık arkadaşım indirdim ama kurmadan önce sormak istediğim 1 şey var benim tel 5800 v52 red hackli yani hack sistem üzerine kursam sorun yaşar mıyım tekrardan teşekkürler
Hafıza kartını yedekleyip mp3 vs resim, geri kalanı temizlenmiş olsun sistem dosyaları kalmasın içinde. herhangi bir sorun çıkmaz yane

slm kardeş öncelikle eline saglık ama benim sorunum killme programını acınca reset atması ayrıca rompacter açılmıyo indirdigim rarda sadece rofs dosyası var gerikalan dosyaları nerden tedarik edecegiz yardımcı olursan sevinirim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi

kardeş ortak dosyalar link 1 dedir yani 4x3 linkinde kilme proramı açarken restart atmaz sen eğer kilmede bazı dosyaları devre dışı yaparsan restart atar kilmede sistem dosyalarını eleme rom paçherin açılmaması ise patçh dosyaların yoktur ondan açılmıyor hafıza kartında patçhes adlı bir klasör olacak bu klasöre patçh yamalarını indir koy açılır iyi kulanımlar

Tepkiler: gogix

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kulan

manyag

Üye
gercekten bugune kadar gordugum en iyi fw bu rasim kardes emeginden dolayi tşkler bir iki ricam var bu tema orjinal sonudwave deil bu sorun senden kaynaklanan deil ama bi sorum dedim pht sorunuda bu mesajlardaki klavye telefonu yan çevirdigmizde donmuyo bide ayarlarda ev ekrani orjinal temasi olsa mukemmel olcak

r@sim

Üye
    Konu Sahibi

kardeş sound wave c6 orjinal temasıdır klavye sorunu yoktu senden neden oluştu anlamadım sensörlerin açıkmı dönmesi lazım cfw ye gelince zaten amacım insanları bıktıran problemli c6 cfw lerinden kurtarmaktı ki bir nebzede olsa bunu başardığımma inanıyorum çok daha mükemel projelerim vardı ama sağolsunlar bırakmadılar bu yuzden şimdilik cfw işini bıraktım aireten istediğin temayı yükleyebilirsin

Tepkiler: gogix

gogix

Üye
kardeşim tekrar tekrar eline sağlık gerçekten bügüne kadar kulandığım en sorunsuz cf emeğine sağlık

Buhara15

Üye
rasim kardeş öncelikle onun bunun dediğine bakma sen Yunus Emre nin dediği gibi biz yaptıklarımızı Allah için yapalım gerisi boş iki cihan bir araya gelse herkes üstümüze gelse kaç yazar saygılar... Bu arada sana bisi soracam tuş killidini açmak için sürükle yazısını nasıl değiştirebilirim... Biraz uğraştım olmadı yardımını bekliyorum kardeşim...

opyat

Üye
indirme klosörü nerde yaw ayrıca ben net cafede giriorum nokia phoenix produck müdür nedir yok

alien97

Üye
ya ben navifirmden indirdiğim dosyalarla cfwnin içindeki dosyaların tamamı değişmiyor