C-6-00-v20-5800 -V52-HATASIZ ÇALIŞMA 68 RAM 2 GÜN PİL 3x4-4x3-4x4-5x4 TAM EKRAN MENÜLER EKLENDİ

kont arkadaşım teşekürler iyiki senin gibi dostlar var

Tepkiler: ThE_kOnT

Buhara15

Üye
resimlerde düzenleme modu yine yok ((((((((((((((((((((

Buhara15

Üye
ya kardeş ne dediğini anlamıyorum sen daha önce herhangi bir resmi açtığında resim düzenleme seçeneği çıkmıyormuydu fw yokken veya başka bir fw de.. bunda yok yani resmin rengini değiştirmek küçük resimler eklemek vs. vs o seçenek yok kaybolmuş nerde..... bilmem anlaşılılıyor mu bu sefer????

r@sim

Üye
    Konu Sahibi

kardeş senin dediğin resim düzenleme modu bir çok arkadaşın isteği üzerine kaldırdım

Buhara15

Üye
kardeş senin dediğin resim düzenleme modu bir çok arkadaşın isteği üzerine kaldırdım

Neden peki.. lazım oluyordu kardeş ya... onu kendimiz ekleme yapabilirmiyiz bir fikrin varmı... bu arada fw ni beğendim Allah razı olsun senden kendi yaptığım fw den vaz geçtim Allah her an her yerde yar ve yardımcın olsun....

r@sim

Üye
    Konu Sahibi

öncelikle güle güle kulan vala dediğim gibi bir çok arkadaşın isteği üzerine kaldırdım sen şöyle bişey yap resim düzenleme programları var örnek resko photowiewer bu tarz program kulanabilirsin sym v5 bölümünde mevcut

rasim kardeş tekrardan hoş geldin yeni fw yapmayı düşünüyomusun ?

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
bence hakkını verdin kardeş ama bi tane daha yapsan fena olmaz

kısmet zaman gösterecek çok güzel projelerim vardı ama malesef bırakmadılar hizmet edenlere gereken imkan ve olanaklar verilmese her zaman sonuç bu olur asla kaliteli hizmet edenleri bulamayız ve elimizdekileride kayb ederiz

ya bakma işte flash player desteği olsa mükkmel olacak ama napalım kısmet değil birinin port etmesi lazım

arkadaşlar bu cfw de mesajları şifrelemede sorun varmı malüm bazılarında şifreleme programları her yeri şifreliyo bi tek mesajları şifreleyemiyordu şifre girmeye kalmadan ana ekrana atıyodu bunda da öle bi sorun varmı ona göre yüklemeyi düşünüyorum ayrıca çalışmalarınızı için teşekkürler.

r@sim

Üye
    Konu Sahibi

kardeş bu cfw şu an en hatasız cfw diyebilirim herhangi problemi yok rahatça yükleyebilirsin

kardeş bu cfw şu an en hatasız cfw diyebilirim herhangi problemi yok rahatça yükleyebilirsin

sağol deneyelim inşallah az hata ile karşılaşırız emeğin için tekrar teşekkürler yeni paylaşımlarının devamı dileğiyle...

----------Eklendi @ 16:45:27 ---------- Yazıldı @ 15:29:22 ----------

rasim kardeş senin cfw dede aynı sorunla karşılaştım nedenini bulabilirmisin bilmiyorum ama uygulama şifreleyici programlarla mesajlar şifrelenmiyo bu tek benim başıma geliyo herhalde yinede güzel olmuş emeğin için tekrar tşkrler

r@sim

Üye
    Konu Sahibi

kardeş cfw hatasızdır fakat uygulama ile şifreleme açıkça denemedim ama bir araştırırım sorunu bulursam yazarım iyi kulanımlar

PriZm

Üye
Rasim kardeş hoşgeldin geçmiş olsun