V/RS
Üye
kartımda flash atmadan önce data resaurce sys system klasörlerini sildim sonra bi format attım flash attım bi format daha attım böyle oldukardeş kartında lütfen sistem dosyalarını sil ve telefona format at ramlaow ile 2 kez sil fark edecektir kesinlikle sende birşey var çünkü ram 70 şı buluyor yorumlara bakarsan zaten beli
kartımda flash atmadan önce data resaurce sys system klasörlerini sildim sonra bi format attım flash attım bi format daha attım böyle oldu
teşekürler ışık kardeşim düşüncen ve emeğe saygından güle güle kulan
bu arada 4x4 isteyen arkadaşlar ben kendim o menü tarzını sevmem ama madem istek var sizleri kıramam yaparım yalnız şunu söyliyeyim n8 ikonu katmayalım neden diyeceksiniz nedeni şu cfw nin orjinaliği ve stabilitesini etklitor ama ilada olsun derseniz yaparın isteyen arkadaşlar n8 ikonu için konuya cvp yazın işe başlarız herkese iyi kulanımlar
--------------- ekleme ---------------
tamam kardeş
4x4 isteyenler fikirinizi bekliyorum yani n8 ikon için yukarda yazdığım gibi n8 ikonları cfw nin stabilitesini bozuyor
kardeş n8 ikonu da ekledim biti sayılır 1 saat sonra upload edecemille n8 ikonlu olması lazım değil 4*4 normal menü olsun yeter.ilgin için de sağol
kardeş n8 ikonu da ekledim biti sayılır 1 saat sonra upload edecem
bişey değil kardeşçok sağol
rasim kardeşim 4*4 ün linki yazıyla birleşik olduğu için tıklanmıyor.ben yaptım ama acemi arkadaşlar yapamazlar orayı düzeltirsen iyi olur.
teşekürler kardeş şimdi olması lazım
olsun kardeş canın sağolsun amacım sadece sizlerin memnuniyetiolmuş olmuş.ben indirdim de acemi arkadaşlar bilemezler ondan dedim.ayrıca çok güzel fw olmuş gerçekten eline koluna sağlık.akşamüstü 3*4 ü kurmuştum ama alışkanlık işte 4*4 e alışmışım. bizi kırmayıp 4*4 ü upload ettiğin için de teşekkür ederim. biraz uğraştırdık seni ama kusura bakmabaşarılarının devamını diliyorum yeni fw lerini de bekliyorum
olsun kardeş canın sağolsun amacım sadece sizlerin memnuniyeti
yeni cfw işide bakalım hayırlısı
kardeş ben kapatıyorum çok yorgunum ve yarın baya bir yoğunum nete fazla girmeyebilirim eğer siteye sık sık bağlanma imkanın olursa soruları olan arkadaşlara cvb verirsen sevinirim yardımcı olmak amacıyla tekrar hepinize iyi kulanımlar
valla arkada açık olan bi handy taskman var ama oda 15 mb mı yer en fazla 53 gördüm dahası yokkardeş şu an çözmeye çalşyorum ama anlam veremedim sık sık aynı şeyleri soruyorum ama aklıma başka gelmiyor yani imnansız sana özel bişey değilki bazı arkadaşlarda 75 şi bulmuş bir düşün işlemleri doğru yaptığından eminmisin doğru yaptım diyorsn bir bak arka planda çalışan uygulama varmı yada ramlow la bir kez daha temizle ve telefonu yeniden başlat ramlow la temizleme yaparken ramlow ayarları tüm açık olsun artı cfw temasını seç dediklerimi yap biraz kulan sistemede bir hata oluştuysa kulandıkça düzeldiğini göreceksin kardeş
kardeş vala bilemiyorum sende neden böyle şu kesin etkiliyen bişeyler var ama anlamadım 53 iyi ama tabi haklısın gerçek değeri bu değil hele biraz kulan olmasayeniden bir temiz kurulum yaparsın tabi şimdi değil biraz kulan belki sistemde etkilyen bir factor vardır sistem kulanıldıkça düzelirvalla arkada açık olan bi handy taskman var ama oda 15 mb mı yer en fazla 53 gördüm dahası yok
53 te kalsa yine iyi 41 lerde seyrediyo normalinde kill me dende uygulama kapattım ama işe yaramıyokardeş vala bilemiyorum sende neden böyle şu kesin etkiliyen bişeyler var ama anlamadım 53 iyi ama tabi haklısın gerçek değeri bu değil hele biraz kulan olmasayeniden bir temiz kurulum yaparsın tabi şimdi değil biraz kulan belki sistemde etkilyen bir factor vardır sistem kulanıldıkça düzelir
aynısını bir kez daha yap sistem doyalarını sil bu kez factoriyeti işaretleme deneme amaçlı kurulum bitikten onra tlfn açıldımı bir kez daha format at tlfna bir bakalım nasıl olacak
ya kardeş sen bir kez daha dene kesin sonuca ulaşırsın çünkü kesinlikle bu cfw de ram ön planda ve yüksekaslında yinede fena değil mesela eskiden opera miniden 4 sekme açıp birde youtubedan video izleyince opera kapanmış oluyordu bunda denedim birkaçkere öle bişey yok opera çalışıyo yinede güzel ama dediğini denerim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?