@Byhaydar :D Naber?
KayraBey Üye Konu Sahibi Nextman' Alıntı: Buraya yazayim dede sinirdasin dikkat et Genişletmek için tıkla ... Abooooo... Selimpaşa da mangala gel abi
Nextman' Alıntı: Buraya yazayim dede sinirdasin dikkat et Genişletmek için tıkla ... Abooooo... Selimpaşa da mangala gel abi
KayraBey Üye Konu Sahibi Nextman' Alıntı: Admin 'e rüşvet ha Genişletmek için tıkla ... Yok rüşvet değil geçen senenin sözü
Nextman Emekli Yönetici Dede' Alıntı: Yok rüşvet değil geçen senenin sözü Genişletmek için tıkla ... Yemiş kadar olduk kardeşim sağolasın düşünmen yeter .Bu yaz geneli itibariyle şehir dışı çalışmalarda olcam.Ama yolüstü zaten denk gelir uğrarız
Dede' Alıntı: Yok rüşvet değil geçen senenin sözü Genişletmek için tıkla ... Yemiş kadar olduk kardeşim sağolasın düşünmen yeter .Bu yaz geneli itibariyle şehir dışı çalışmalarda olcam.Ama yolüstü zaten denk gelir uğrarız
KayraBey Üye Konu Sahibi Nextman' Alıntı: Yemiş kadar olduk kardeşim sağolasın düşünmen yeter .Bu yaz geneli itibariyle şehir dışı çalışmalarda olcam.Ama yolüstü zaten denk gelir uğrarız Genişletmek için tıkla ... :kalpligöz:
Nextman' Alıntı: Yemiş kadar olduk kardeşim sağolasın düşünmen yeter .Bu yaz geneli itibariyle şehir dışı çalışmalarda olcam.Ama yolüstü zaten denk gelir uğrarız Genişletmek için tıkla ... :kalpligöz:
Haydar Emekli Yönetici kusura bakmayin dostlar eskisi kdar aktif olamiyorum buna gercekten uzuluyorum. ama oyle gerekiyo hepiniz aklimdasiniz
kusura bakmayin dostlar eskisi kdar aktif olamiyorum buna gercekten uzuluyorum. ama oyle gerekiyo hepiniz aklimdasiniz
ahmetkartal Üye Byhaydar' Alıntı: kusura bakmayin dostlar eskisi kdar aktif olamiyorum buna gercekten uzuluyorum. ama oyle gerekiyo hepiniz aklimdasiniz Genişletmek için tıkla ... insan arada konu acar
Byhaydar' Alıntı: kusura bakmayin dostlar eskisi kdar aktif olamiyorum buna gercekten uzuluyorum. ama oyle gerekiyo hepiniz aklimdasiniz Genişletmek için tıkla ... insan arada konu acar