sizce kimliğimi açıklamalımıyım???
mservank Üye titanic' Alıntı: furkan?.. Genişletmek için tıkla ... yok yok olamaz bir furkan daha kaldıramam evinde gider vururum
titanic' Alıntı: furkan?.. Genişletmek için tıkla ... yok yok olamaz bir furkan daha kaldıramam evinde gider vururum
fyd_14 Üye by_bilinmez kimliğini açıklasın mı? by_bilinmez dün neredeydi? by_bilinmez en ne yapıyor? arkadaşlar dedikodu forumu gibi oldu
by_bilinmez kimliğini açıklasın mı? by_bilinmez dün neredeydi? by_bilinmez en ne yapıyor? arkadaşlar dedikodu forumu gibi oldu
by_bilinmez Üye Konu Sahibi titanic' Alıntı: furkan?.. Genişletmek için tıkla ... furkan değil yha benim durumum o kadar kötü mü?
titanic' Alıntı: furkan?.. Genişletmek için tıkla ... furkan değil yha benim durumum o kadar kötü mü?
researcher Üye by_bilinmez' Alıntı: furkan değil yha benim durumum o kadar kötü mü? Genişletmek için tıkla ... sadece sakaydı....
by_bilinmez' Alıntı: furkan değil yha benim durumum o kadar kötü mü? Genişletmek için tıkla ... sadece sakaydı....
ouSahin Üye dostum burda kimse kimseyi merak etcegini sanmıyorum ama sen bilirsin açıklamak istersen açıklıyabilirsin
dostum burda kimse kimseyi merak etcegini sanmıyorum ama sen bilirsin açıklamak istersen açıklıyabilirsin
Anıl Umut Emekli Yönetici arkadaşım açıklasanda olur açıklamasanda açıklasan isimle hitap ederiz açıklamasan niciknle değişen tek şey bu
arkadaşım açıklasanda olur açıklamasanda açıklasan isimle hitap ederiz açıklamasan niciknle değişen tek şey bu
*esra_r* Üye toprakumit' Alıntı: Açıklama abisi boş ver sırlar her zaman güzeldir.. Sana çekicilik katar Genişletmek için tıkla ...
toprakumit' Alıntı: Açıklama abisi boş ver sırlar her zaman güzeldir.. Sana çekicilik katar Genişletmek için tıkla ...