By By!!!!! arkadaşalr

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Tuğrul ciddi olamazsın , sana şaka yapıldı görmüyormusun Ali Abin kamera da ekledi ..

Neverex

Üye
Tuğrul yapma ALLLAH aşkına öyle şey mi olur? :|

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Bak , halen daha ciddi ciddi bunu düşünüyorsan ve şaka olduğuna inanmak istemiyorsan sen bilirsin Tuğrul

A1234567A

A1234567A

Üye
    Konu Sahibi
abi tmm dedikki pişman oldum geri döndüm sizede bişeyler dedim konuların 2-3 tanesinide boşalttım
daha geri dönsem ne yazarki

--------------- Ekleme ---------------

ozan abiyede dedim üyeliğimi sili,n diye daha napıyımki
ozan abi açınca siler üyeliğimi ben işte ölürüm ağlamaktan

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Saçmalık ...

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
bak Ozan Abin de bilir bunun bir yanlış anlaşılma olduğunu , sen niye bu kadar derin düşündün ki Paşam .

Hani kime sorsan geri dönülmez bir durum yok bunda .. Hadi bak işim gücüm var , üzme beni ortada yanlış da yok ..

Seni de severiz ki halen seviyoruz . sen de o an alıngan bir ruh halinde olmuş olabilirsin .. tüm yapılan açıklamaları oku değerlendir şaka yapıldığının farkına varacaksın , halen daha yok olmaz diyorsan Ali abinin eklediği kameraya bak , ve gülümse , hadi ama :)

A1234567A

A1234567A

Üye
    Konu Sahibi
neymiş saçmalık olan enes abi :hmmm

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Beni burada 162 konuyla uğraştırıyorsun ya Tuğrul, sağolasın yani...
Buluşmaya gelirsen seni bir pataklayacağım!

Sildiğin konuları geri getirdim.
Şu gitmek isteyen üyelerin konu silmesine de çok tavım he... Arkadaşlar konularınızı si-le-mez-si-niz :D
Yok öyle bir şey :D

Tuğrul Ozan'a bildireceğim, devam et maxili yaşamına güzel güzel, kafamı bozma benim :gul:
:locked:

Pure Life

Pure Life

Üye
Beni burada 162 konuyla uğraştırıyorsun ya Tuğrul, sağolasın yani...
Buluşmaya gelirsen seni bir pataklayacağım!

Sildiğin konuları geri getirdim.
Şu gitmek isteyen üyelerin konu silmesine de çok tavım he... Arkadaşlar konularınızı si-le-mez-si-niz :D
Yok öyle bir şey :D

Tuğrul Ozan'a bildireceğim, devam et maxili yaşamına güzel güzel, kafamı bozma benim :gul:
:locked:
Ay o gelse sen çok gelirsin sanki ata :d: Normalde sınırını geçmem ama bu mesajı görünce tutamadım kendımı :gul:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt