'Büyüleyici'

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
'Büyüleyici'


Fenerbahçe ile bağını kopardıktan sonra önceki gün ailesiyle birlikte ülkesine dönen Alex de Souza, Türkiye’den törenle uğurlandı, Brezilya’da törenle karşılandı. Sabiha Gökçen Havalimanı’na akın eden binlerce Fenerbahçe taraftarının, meşaleler, havai fişekler ve şarkılarla uğurladığı Sambacı, dün sabaha karşı ülkesine vardı. Coritiba Afonso Pena Havaalanı’na indiğinde Alex’i bir sürpriz bekliyordu. Sabahın erken saatleri olmasına karşın, Coritiba taraftarları, kendisini karşılamak üzere havalimanına koşmuştu. Doğduğu kentte, futbola ilk başladığı kulüp olan Coritiba’nın taraftarlarınca karşılanmaktan son derece mutlu olan Brezilyalı yıldız duygularını, “Sabahın bu saatinde böyle karşılanmak büyüleyici” sözleriyle açıkladı. Alex’e sevgi gösterisinde bulunan Coritibalı taraftarlar, kendisinden imza alabilmek için birbirleriyle yarıştı. Sevgi gösterileri arasında havalimanından evine giden Sambacı, “Afonso Pena Havalimanı’ndaki karşılama için teşekkür ederim” mesajını atarken, hemen ardından “Coritiba’da” diye ekledi.

Tişörtlerin dili

Türkiye’deki son gününde, kendisine ait twitter hesabından, “Yüzde yüz Brezilyalı doğduk ama kesinlikle yüzde 50 Türk, yüzde 50 Brezilyalı öleceğiz” mesajını atan, Sabiha Gökçen Havalimanı’nda, kendisini uğurlamaya gelen taraftarlara yaptığı kısa açıklamada bu sözlerini yineleyen Alex’in, ülkemize ilk gelişinde ve son gidişinde giydiği tişörtler, bu sözü onaylar nitelikteydi. Sambacı, Fenerbahçe’ye transfer olduğunda Türkiye’ye “Made in Brasil” yazan bir tişörtle gelmişti. Aradan 8 yıl geçip, ülkesinde döndüğünde ise üstünde “İstanbul” yazılı tişört vardı.

Medyada da zirve yaptı

Ailesiyle birlikte önceki gün ülkesine dönen Alex, Türkiye’de kaldığı 8 yılda spor sayfalarında en çok haberi çıkan futbolcu oldu. Medya takip ajansı Interpress’in gazete ve dergilerde yer alan haberleri incelediği araştırmaya göre Alex’in, 8 yılda 68 binden fazla haberi yayınlandı. Yılda ortalama 8 bin 500 habere konu olan Brezilyalı yıldızın adı son bir ay içinde ise toplam 2 bin 108 haberde yer aldı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt