büyük telefonlar için daha ince ve kullanışlı kılıf projem...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
büyük telefonlar için daha ince ve kullanışlı kılıf projem...
arkadaşlar lumia920 kullanıcısıyım ve malum günümüzde cihazlar büyüdü kılıfla kullanınca dahada büyüyorlar ama ben kendimce bi kaç kılıf tasarımı yaptım ve yakın çevremde fikir hırsızı olmayacak kişilerle paylaştım (yaklaşık 50 kişiyle) ve % 90 dan fazlası beğendi olsaydı kesinlikle alırdım dediler.ben şimdi bu kılıf projelerimi nasıl gerçekleştirebilirim bana bu konuda fikir verebilecek kişiler cevap yazarsa çok sevinirim...iyi forumlar...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
kardeşim fikirlerini hayata döndürebilmek için öncelikle kullanıcagın malzemeyi belirleyip o malzeme ile en azından test üretimini yaptırabilecegin bir yer bulman gerekiyor.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
Baya zorlu bir süreç olacak gibime geliyor abi.malzemeler kolay da üretimi nerde kime yaptırcaz mesele burası
Sent from my black Lumia920 :^)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
buyuk ihtimalle ilk uretimi elde yaptirman gerekicek. Nasil bir malzeme ve tasarim oldugunu bilmedigim icin de ilk uretimi yapabilecek bir yerin nasil bir yer oldugunu kestirmek guc. Ama deri veya vinleks tarzi bir şey duşunuyorsan oto döşemecilerden gerekli malzemeyi tedarik edip herhangi bir terziden yardim alabilirsin. Pvc veya pprc tarzi sert plastik duşunuyorsan işin gercekten zor cunku onun icin ısıtıcılı ekstrüzyon lazım kalıp lazım.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
buyuk ihtimalle ilk uretimi elde yaptirman gerekicek. Nasil bir malzeme ve tasarim oldugunu bilmedigim icin de ilk uretimi yapabilecek bir yerin nasil bir yer oldugunu kestirmek guc. Ama deri veya vinleks tarzi bir şey duşunuyorsan oto döşemecilerden gerekli malzemeyi tedarik edip herhangi bir terziden yardim alabilirsin. Pvc veya pprc tarzi sert plastik duşunuyorsan işin gercekten zor cunku onun icin ısıtıcılı ekstrüzyon lazım kalıp lazım.

cnc tezgayı bu sert pilastikte iş görürmü acaba :hmmm
benim çizimden anlayan mimar bir arkadaşım var ve ona şemayı kendim çizerek anlatarak öğrettim o bana tam kalıp çizim yapacak, ben bu çizimlerle kılıf üretimi yapan yerlere başvursam nasıl olur abi?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
cnc pek işine yaramaz. Belki 5eksenli cnc olan bir yer bulursan ki ondan da Turkiye'de bir kac tane var o yapabilir. Bunun dişinda arkadaşinin kalip resmini cikarip resme gore kalip yaptirman ve devaminda plastik enjeksiyoncularda malzemeyi bastirman gerekir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt