Büyük takas!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
    Konu Sahibi
Büyük takas!

Büyük takas!

Ankaraspor, Galatasaray tarafından kadro dışı bırakılan golcü futbolcu Necati Ateş, Orhan Ak ve Emre Aşık'ı kiralık olarak renklerine bağladı.

Galatasaray'ın Alman teknik direktörü Karl Heiz Feldkamp'ın yeni sezonda kadroda düşünmediği ve kadro dışı bırakılan golcü futbolcu Necati Ateş, Ankaraspor ile anlaşmaya vardı. Mavi-beyazlı yönetim, Necati ve Galatasaray ile yaptığı görüşmelerde mutlu sona ulaştı. Transfer döneminin son gününde yapılan anlaşma sonunda golcü futbolcu Necati Ateş'in Ankaraspor'da sezon sonuna kadar kiralık olarak forma giyeceği öğrenildi.

Orhan Ak ve Emre Aşık da Ankarasporlu oldu

Necati Ateş'i kiralık olarak renklerine bağlayan Ankaraspor, Galatasaray'ın bir diğer kadro dışı bırakılan futbolcuları Orhan Ak ve Emre Aşık'ı da bir yıllığına kiralık olarak renklerine bağladı. İstanbul'dan eşlayarını toplayan futbolcuların, en geç yarın takımının çalışmalarına katılabileceğini söyledi.

GALATASARAY İLE ANKARASPOR ARASINDA BÜYÜK TAKAS

Galatasaray ile Ankaraspor arasında transferin son gününde büyük bir takas yaşandı. Ankaraspor, Galatasaray tarafından kadro dışı bırakılan Necati Ateş, Orhan Ak ve Emre Aşık'ı sezon sonuna kadar kiraladı. Mavi-beyazlı yönetim, bu oyunculara karşılık olarak sezon sonunda genç yıldızı Özer Hurmacı'yı 1.5 milyon Euro karşılığında Galatasaray'a verecek. Galatasaray ile Ankaraspor arasında yapılan protokole göre Necati Ateş sezon sonunda Ankaraspor'da kalmak isterse, Mavi-beyazlı kulüp Özer'in transferinden alacağı 1.5 milyon Euro'nun 500 bin Euro'sunu iade edecek.

03.09.2007
Kaynak : DHA ve İHA

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
    Konu Sahibi
Özer Hurmacı'yı tanıyan varmı ?

Biraz baktım sitelere herkes çok güzel oldu Türkiye nin Messi si falan dioda. :bilmem:

POWER

POWER

Üye
Ben tanımıyorum walla.Bide messi gibi demişler alla alla:blink:

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
    Konu Sahibi
Bende o yüzden sordum.

Dedim kimmiş bu bu kadar övüyorlar.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Evet ben tanıyorum. Gelecek vaad eden bir oyuncu :oke:

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
    Konu Sahibi
ναη_нσιנ∂σηк;450149' Alıntı:
Evet ben tanıyorum. Gelecek vaad eden bir oyuncu :oke:

İyi o zaman.

Yönetim bu sezon yaptığı olumlu işlere bir yenisini daha ekledi. :yuru

SelmanTE

SelmanTE

Üye
bu sene yönetimden memnunum. ama yinede gitsin :ehe

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
    Konu Sahibi
Özer Hurmacı'yı sezon başında Fenerbah çe transfer etmek istemiş 5 milyon istemişler. ;)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Adnan Polat dedikleri çıktığında kral çıkmadığında... Ki çoğuda çıkmıyor zaten bugüne kadar tahminlerinden 20.45 tuttu sadece.

Geçen sene her defasında fark şu fark bu diyordu. Fark açılınca kameraların karşısına bile geçmedi :)

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
    Konu Sahibi
Adnan Polat gönlümüzün kralı o bize yeter. ;)

Salihyet

Salihyet

Üye
adnan polat ın kişiliği çok zayıf bence .. yani hiç güvenilir değil bu gün galatasarayı kolluyor gibi gözüküyor ama yarın ne yapacağı belli değil..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt