Cestus
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ayla ne alakası var söylediklerimin ?Anlamadım?ya ayın üyesiymişsin kabloludanmı bağlanıyorsun kablosuz mu yani aya kablomu çektiniz bide orda neyiyip ne içiyorsun bide wc ni nasıl yapıyorsun nde olsa yerçekimi az
Biri arkadaşın ne demek istediğini anlatabilir mi?ya ayın üyesiymişsin kabloludanmı bağlanıyorsun kablosuz mu yani aya kablomu çektiniz bide orda neyiyip ne içiyorsun bide wc ni nasıl yapıyorsun nde olsa yerçekimi az
şunu demek istemiş: sen şimdi ayın üyesisin ya o sana ay-ın üyesi dedi yani ayda yaşıyon gibisinden espiri yaptı
Biri arkadaşın ne demek istediğini anlatabilir mi?
şunu demek istemiş: sen şimdi ayın üyesisin ya o sana ay-ın üyesi dedi yani ayda yaşıyon gibisinden espiri yaptı
Biri arkadaşın ne demek istediğini anlatabilir mi?
yerde 35trilyon bulsanşans oyunu oynamam ben.
camiye veririm herhaldeyerde 35trilyon bulsan
töbe töbee 35trilyon hepsi 10tlden oluşsa bi caminin tamamını doldurur 5tlden oluşsa gökdelen olur ben yerde bulsam almam kim taşıycak akdar parayı bide harcarken say say bitmez banka yatırırsın banka hortumlanır batar matar uzun iş en iyisi farkir ve raad hayad
camiye veririm herhalde
o kadar parayı peki hangi mal yere düşürecek ayıptır sorması? hani 35 trilyonluk çek desen neysetöbe töbee 35trilyon hepsi 10tlden oluşsa bi caminin tamamını doldurur 5tlden oluşsa gökdelen olur ben yerde bulsam almam kim taşıycak akdar parayı bide harcarken say say bitmez banka yatırırsın banka hortumlanır batar matar uzun iş en iyisi farkir ve raad hayad
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?