büyük ikramiye size çıksa neyapardınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cestus

Cestus

Üye
    Konu Sahibi
büyük ikramiye size çıksa neyapardınız
eğitim masraflarını ayırırım sonra çocugum olur diye onlarınkinide ayrırım torunlarımınkinide ayırırım sonra koskacaman bir köşk o paray mayback exlore alınırmı acaba herney bi lambor gini de idare eder sonra ps 3 xbox wii şu koccaman led tvmi neyse ondan alırım bi ses sistemi koccaman bir havuz yaptırırım 7sülalem yüzer içinde güzel rus aşçılar temizlikçiler tutarım nekadar param kaldı acaba yarısı bitmemiştir bir şirket kuararım veya küçük bir işletme yeterki filmlerdeki gibi kurul toplanıp beni kovamasın yeter :ehetabi biyerlerede belli miktarda yardım yapmak lazım mehmetçik vakfına ve lösemililere yardım yaparım bide şu siteler oluyor ya 2katlı bahçeli evler yaptırırım havuzlu istanbulda baya alan olur heralde bide mayamide ve newyorkta devrimülk alırım

Dafny

Dafny

Üye
Alışveriş:aha:

Dermişim :D Tabii ki o da var ama eğitimim için harcarım ailem için vs.
Hepsini bitirmem herhalde. Geleceği de garantilemek gerek.2 yıl sonra bir de araba :ehe

Cestus

Cestus

Üye
    Konu Sahibi
ya ayın üyesiymişsin kabloludanmı bağlanıyorsun kablosuz mu yani aya kablomu çektiniz bide orda neyiyip ne içiyorsun bide wc ni nasıl yapıyorsun nde olsa yerçekimi az

Dafny

Dafny

Üye
ya ayın üyesiymişsin kabloludanmı bağlanıyorsun kablosuz mu yani aya kablomu çektiniz bide orda neyiyip ne içiyorsun bide wc ni nasıl yapıyorsun nde olsa yerçekimi az
Ayla ne alakası var söylediklerimin ?Anlamadım?

Kingmortall

Kingmortall

Üye
3 4 milyon çıksa yeminle 3 milyonunu somaliye yardımda bağışlatırdım 1 milyonu yatırırdım bankaya faizi beni geçindirirdi (h)

Dafny

Dafny

Üye
Biri arkadaşın ne demek istediğini anlatabilir mi?

.BlueTR

.BlueTR

Üye

Biri arkadaşın ne demek istediğini anlatabilir mi?
şunu demek istemiş: sen şimdi ayın üyesisin ya o sana ay-ın üyesi dedi yani ayda yaşıyon gibisinden espiri yaptı :ehe

Kingmortall

Kingmortall

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Dafny
Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
şans oyunu oynamam ben.

Cestus

Cestus

Üye
    Konu Sahibi

camiye veririm herhalde :D
töbe töbee 35trilyon hepsi 10tlden oluşsa bi caminin tamamını doldurur 5tlden oluşsa gökdelen olur ben yerde bulsam almam kim taşıycak akdar parayı bide harcarken say say bitmez banka yatırırsın banka hortumlanır batar matar uzun iş en iyisi farkir ve raad hayad

Dafny

Dafny

Üye
:vur

Deleted.

Üye
:ehe gider parayı alırdım ne yapayım :naughty:

__xXx__

__xXx__

Üye
töbe töbee 35trilyon hepsi 10tlden oluşsa bi caminin tamamını doldurur 5tlden oluşsa gökdelen olur ben yerde bulsam almam kim taşıycak akdar parayı bide harcarken say say bitmez banka yatırırsın banka hortumlanır batar matar uzun iş en iyisi farkir ve raad hayad
o kadar parayı peki hangi mal yere düşürecek ayıptır sorması? hani 35 trilyonluk çek desen neyse
bu arada o kdar para bana çıksa büyük ihtimalle ilk etapta çek verirler bende o çeki yakarım haram yemem ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt