Cestus
Üye
büyük ikramiye size çıksa neyapardınız
eğitim masraflarını ayırırım sonra çocugum olur diye onlarınkinide ayrırım torunlarımınkinide ayırırım sonra koskacaman bir köşk o paray mayback exlore alınırmı acaba herney bi lambor gini de idare eder sonra ps 3 xbox wii şu koccaman led tvmi neyse ondan alırım bi ses sistemi koccaman bir havuz yaptırırım 7sülalem yüzer içinde güzel rus aşçılar temizlikçiler tutarım nekadar param kaldı acaba yarısı bitmemiştir bir şirket kuararım veya küçük bir işletme yeterki filmlerdeki gibi kurul toplanıp beni kovamasın yeter
tabi biyerlerede belli miktarda yardım yapmak lazım mehmetçik vakfına ve lösemililere yardım yaparım bide şu siteler oluyor ya 2katlı bahçeli evler yaptırırım havuzlu istanbulda baya alan olur heralde bide mayamide ve newyorkta devrimülk alırım
tabi biyerlerede belli miktarda yardım yapmak lazım mehmetçik vakfına ve lösemililere yardım yaparım bide şu siteler oluyor ya 2katlı bahçeli evler yaptırırım havuzlu istanbulda baya alan olur heralde bide mayamide ve newyorkta devrimülk alırım

Tabii ki o da var ama eğitimim için harcarım ailem için vs.