"Büyük hayal kırıklığı yaşıyoruz"

Sponsorlu Bağlantılar

Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi
"Büyük hayal kırıklığı yaşıyoruz"
[h=2]Avrupa transfer piyasasının en gözde isimlerinden Gareth Bale, bir sezon daha takımı Tottenham'da kalacağı sinyalini verdi. Takımının şampiyonlar ligine katılma şansını Kaçırmasını değerlendiren Bale, "Büyük hayal kırıklığı yaşıyoruz" dedi.[/h]

İngiltere'de yılın futbolcusu seçilen Gareth Bale, Avrupa'nın dev kulüplerinin transfer listesinde ilk sırada yer alıyor.
Özellikle Real Madrid'in, Bale için,, kulübü Tottenham'a astronomik bir transfer teklifi yapmaya hazırlandığı söyleniyor. Tüm bunlar bir araya gelince,, bale'in,, yeni sezonda Başka bir takımın formasını giyeceğine kesin gözle bakılıyordu.
Ancak yıldız oyuncu,, gelecek sezon da kulübünde kalacağı sinyallerini verdi.
Geride kalan sezonda şampiyonlar ligine katılmak için ellerinden gelen herşeyi yaptıklarını vurgulayan Bale, "Premier Ligi kulüp tarihinin en yüksek puanı ile kapadık. Normalde bu kadar puanın bizi Şampiyonlar Ligi'ne taşıması gerekirdi. Bu yüzden büyük bir hayal kırıklığı yaşıyoruz. Ancak savaşmayı bırakmayacağız. Yeniden toparlanıp, gelecek sezon şansımızı bir kez daha deneyeceğiz" dedi.
Bale'in, Tottenham'ı Şampiyonlar Ligi'ne taşıma hayali, en az 1 sezon daha kulübünde kalacağı yorumlarını beraberinde getirdi. İngiliz basını, Tottenham'ın Bale'e, içinde astronomik bir sözleşme fesih bedeli bulunan, şartları iyileştirilmiş yeni bir kontrat vermeye hazırlandığını yazıyor.
 
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
real tothamdan daha kötü bir takım olacak yeni sezonda bola gitmesin
 

Benzer Konular

Akıncı
Cevap
2
Görüntüleme
387
Akıncı
Akıncı
Cevap
0
Görüntüleme
422
Akıncı
Akıncı
Cevap
0
Görüntüleme
287
Akıncı


Üst Alt