Buyuk Güne 5 Gün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EroL

Emekli Yönetici
Geçtiğimiz yıllarda, kendilerince kıyametin kopacağı bir tarih belirleyen ve o güne hazırlanan tarikat üyeleri beklenen gün geldiğinde ve kıyamet kopmadığında buhran yaşadılar. Hemen ertesi gün tarikat üyesi 20 kişi toplu intihar etti. Benim korkum 21 Aralıkta kıyametin kopacağına inanıp evi, barkı satan, işi bırakıp doğada yaşamaya başlayan insanların 22 Aralık günü bunalıma düşmesi.

21 Aralık için kıyametin kopacağı taahhüdü veren ve televzyon karşısında bunu açıklayan insanlar 22 Aralık günü o kadar mahcup ve rezil olacaklar ki, bu durum onları intihara sürükleyebilir.

EroL

Emekli Yönetici
İnşallah olmaz. Ama tahminimce 2 gün sonra, intihar eden insanların haberlerini okuyor olacaz. Özellikle Amerika'lılar çok meraklı böyle işlere.

[ENGİN]

Üye
Sen o kadar gelişmiş ülke ol sonra da bi yalan habere bile bile inan

Bütün ama bütün suç mayalarda

madem takvim yapıyonuz niye yarım bırakıyonuz yaw
sonra millet kıyamet diyip evini barkını satıyo yarın büyük gün

Emrgncy

Üye
Gerisi değilde, şimdi 21 Aralıkta eceliyle ölenler kıyamet mi koptu sanacak

EroL

Emekli Yönetici
2000 yılı için de kehanetler vardı ancak bu sefer internet kullanım oranının artmasının etkisi sanırım. Herkes doğru yada yanlış bilgiye çok kolay biçimde erişebiliyor artık.

2000 yılı için de kehanetler vardı ancak bu sefer internet kullanım oranının artmasının etkisi sanırım. Herkes doğru yada yanlış bilgiye çok kolay biçimde erişebiliyor artık.

güya 2000 yılı milenyum yılıydı

The East

Üye
yok ben izmire gidiyorum .D

Strange

Üye
yaklaşık 3 saat sonra 21 aralık kıyamet kopmazda heyecanlı bir olay olur umarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...