Buyuk Güne 5 Gün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben kendimce bir yorum yapmak istiyorum. Kıyamet gününü tam olarak peygamber efendimiz bile bilmezken mayalar nasıl bilsin.

ümran

Üye
arkadaşlar yanlış bişi yazmadm araştırın bakın Hz. Ali ölmedi ALLAH tarafından yanına alındı kıyamette incek

[ENGİN]

Üye
arkadaşlar yanlış bişi yazmadm araştırın bakın Hz. Ali ölmedi ALLAH tarafından yanına alındı kıyamette incek

Yok yanlışın var kardeşim kiyametten önce yeryüzüne inecek olan Hz.İsa Aleyhisselam.

Valla hacı cuma günü 21 aralık kıyamet kopacak MIŞ ya hani cumartesi günü yani 22 aralıkta hepinizi ''Mayalar Yanıldı'' vb başlıklardaki konularda görmek isteriz Cumartesiyi iple çekiyorum

[ENGİN]

Üye
Valla hacı cuma günü 21 aralık kıyamet kopacak MIŞ ya hani cumartesi günü yani 22 aralıkta hepinizi ''Mayalar Yanıldı'' vb başlıklardaki konularda görmek isteriz Cumartesiyi iple çekiyorum

Bu Şirince'ye gidenler 22aralık günü bizkiyameti gördük diye bide hava atmasalar

_RYUK_

Üye
mayalar sayesinde çıkmaz ayin son çarşambasini da gördük

CABBAR

Üye
bu konuya cevap yazan kimse kıyamet koptugunu görmeyecek bundan emin olun. Fakat şunu unutmayın **Ölenin kiyameti kopmuş demektir**

bizler kendimizi kıyamete değil ölüme hazirlamaliyiz!!!

Ahmet abi merak ettim neden böyle dedin ? Kıyamet ne zaman kopacak kimse bilmiyor. Bizim görme ihtimalimiz yok mu ? Cahilliğime ver neye dayanarak söyledin ki abi

ümran

Üye
[ENGİN];5611439' Alıntı:

Yok yanlışın var kardeşim kiyametten önce yeryüzüne inecek olan Hz.İsa Aleyhisselam.

haklısın dostm ,yanlış yazmışm

her şeyin hayırlısı Allahtan ona şükür edelim ondan yardım dileyelim,sonumuz hayırlı olsun imanlı olsun diye boş işlere kafa yormayalım derim

DiaBLoS

Admin
Vay arkadaş ya ...
Ne 21 aralikmiş ...

Şirinceye gidenlerin nasıl insanlar acaba .?

DDorlion

Üye
cuma gunu kopuyoz ama gulmekten kopuyoz .d

[ENGİN]

Üye
konu sahibi geri sayımı unuttu galiba

_OgUz

Üye
Beyler 22 Aralikta herkes olu taklidi yapsin sirinceden donenler bozulmasin

21 aralıkta maç var kıyamet koparsa izleyemicem napabilirim yardım edin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...