Buyuk Güne 5 Gün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aleranol

Üye
[ENGİN];5604678' Alıntı:

Kur'ani kerimin hiçbir harfi degiştirilmemiştir bunu bilmek gerekir,Burda yanlış olan herkes kendine göre dini yorumlamaya ve şekillendirmeye çalışınca bu sorunlar çıkıyor.

HAKLISIN. Eğer değişseydi hasan sabah yapardı bu işi. Adam koskoca bir devlet yıktı. Ama Kur'an ı değiştirmek yerine o bile farklı mana diye tonlarca insan kandırdı. Adam azcık araştır diyo ama herkes faceten sacma sirelerder bisey öğreniyor. Buyuk kitaplari eski orjinal kitapları arayıp bulmak kime ne zaten

Konu Sahibi
Biz burada 21 aralıgın gercekliğini tartışmıyoruz ki değil.
Biz kopmaya bakıyoruz

doctorrr

Üye
O değilde Şirince sakinleri voleyi vuracak valla ipini koparan Şirince'ye...

[ENGİN]

Üye
O değilde Şirince sakinleri voleyi vuracak valla ipini koparan Şirince'ye...

Esnaf ekonomik patlama yapacak fahiş fiyatlar kazıklamalar,bu topluluga da reva kardeşim ne olur bizi dolandırın diye yalvarıyorlar

doctorrr

Üye
[ENGİN];5606324' Alıntı:

Esnaf ekonomik patlama yapacak fahiş fiyatlar kazıklamalar,bu topluluga da reva kardeşim ne olur bizi dolandırın diye yalvarıyorlar

Hayır bide dünyanın her yerinden akın akın geliyorlar... Bi' aralarda 2000 yılının geyiği varmış yeni milenyuma giricez falan... İntihar edenler olmuş usta!

[ENGİN]

Üye

Hayır bide dünyanın her yerinden akın akın geliyorlar... Bi' aralarda 2000 yılının geyiği varmış yeni milenyuma giricez falan... İntihar edenler olmuş usta!
Bende onu diyorum hangi akıla hizmet ediyorlar anlamıyorum. Yahu kiyamet kopsa şirince'mi kalır ortada bu paranoya Nuh aleyhisselamın oglunun babasına inanmayıp yüksek bir tepeye çıkıp yufan'dan kurtulurum demesine benzedi

Tepkiler: Tuba

doctorrr

Üye

Bizim okuldaki hocalar bile, kelli felli adamlar da inanıyor bu safsatalara ne kadar acı...

doctorrr

Üye
[ENGİN];5606436' Alıntı:

Sakallı göbekli herif oturmuş hararetli hararetli zırvalıyor gülmemek için kendimi zor tuttum

Enes

Üye
ya kopan bişey yok

[ENGİN]

Üye

Sakallı göbekli herif oturmuş hararetli hararetli zırvalıyor gülmemek için kendimi zor tuttum
İnanç meselesi bir gün açıp islami kaynakları araştırmamış demekki.Görsel ve yazılı medya onların duymak istedigini fazlasıyla yerine getiriyor zaten

Tepkiler: Dede
Islamla alakası olmayan insanlar inanıyor ışte yazık bu insanlara yazık bu kadarda cahillik olmaz

[ENGİN]

Üye
Islamla alakası olmayan insanlar inanıyor ışte yazık bu insanlara yazık bu kadarda cahillik olmaz

Bide inançlı insanlara gerici ve yobaz diyorlar ya şaşıyorum,Ne yaman çelişki içindeler gülüyorum sadece

KayraBey

Üye
bu konuya cevap yazan kimse kıyamet koptugunu görmeyecek bundan emin olun. Fakat şunu unutmayın **Ölenin kiyameti kopmuş demektir**

bizler kendimizi kıyamete değil ölüme hazirlamaliyiz!!!

[ENGİN];5606697' Alıntı:

Bide inançlı insanlara gerici ve yobaz diyorlar ya şaşıyorum,Ne yaman çelişki içindeler gülüyorum sadece

Hocam bide suna bak

İşte Şirince'nin Kıyamet Menüsü... Şirince köyü, 21 Aralık'a özel kıyamet
menüsü ile müşterilerini bekliyor.
Maya Takvimi'ne göre 21 Aralık'ta
kıyametin kopmayacağı Şirince köyünde
bir restoran, 21 Aralık'a özel 'Kıyamet
Menüsü' hazırladı. Turist akınına uğrayacak esnaf da 21
Aralık'ta ilginç yöntemlerle müşterilerini
memnun etmeye çalışacak. İşte ''Kıyamet Menüsü'' Kıyamet çorbası Alevlerle birlikte servis edilecek olan Ateş
Pilavı Cennet Kebabı Elma Tatlısı ve Son Dem Çayı

[ENGİN]

Üye
Okudum o konuyu kardeşim okudukça gülesim geliyor biri beni durdursun

ümran

Üye
saçmalamayın arkadaşlar Hz.ALİ nerde kıyametten önce olack şeyler daha olmadı

- - - Eklendi - - -

haklısın dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...