Büyük güne 25 gün kaldı.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
Büyük güne 25 gün kaldı.
son 8-9 yıldır doğum günümü aksilikler yüzünden kutlayamadım ve 4 mart olan doğum günüm için planlamaları 2 aydan önce yaptıp yani öyle bir sistem hazırladımki inş. Bir aksilik çıkmadan bu sefer o gün boş olucam geçen sene bir arkadaşımın vefatı sonucu iptal olmuştu ölmezsek inş. bu sene şeytanın bacağını kırıcam hediye almayalı uzun zaman oldu ... İsteyen gelip misafirim olabilir :)

arslansem

arslansem

Üye
8-9 yıldır :hmmm

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
insan şansız olunca böyle oluyor :D

Dafny

Dafny

Üye
Uzun zaman olmuş gerçekten...
Umarım kutlayabilirsin.:)

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
hiç umudum yok ama inşallah olur :D

Love Prince

Love Prince

Üye
aga bu işler kısmet işi :D

Anıl Umut

Emekli Yönetici
İnsan bir kez doğar,neyini kutluyorsun..:)

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Umarım kutlarsın busefer isa abi :D ama nedense benim hiç hoşuma gitmiyor böyle şeyler mum üfle felan yogg ya :ehe bizi bozar :ehe

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
amaç mum üflemek yada hediye almak değil
sadece yakınlarla birlikte olmak ben ailemle bazen görüşemiyorum anca pazar günü oda 1-2 saat bazen denk geliyor akşam 1 saat falan takılıyoruz sonra zaten yatıyoruz ben arkadaşlarımla bazen 2-3 ay görüşemiyorum sivereğe çok acil olmadıkça anca bayramdan bayrama gidebiliyorum cuma namazlarını son günlerde aksatıyorum akrabalarımla 1-2 senedir görüşmüyorum yolda denk gelmedikçe de görmüyorum bazen çok sıkılıyorum bu durumdan ama mecburiyetten yapıyorum...

CoDeYs

CoDeYs

Üye
inan gelirdim ama kısmet yaz attilinde diyarbakırda olurum belki ozamn sırf dogum günün içinde hem tanıdıgm bazı arkadaşlarım içinde gelirdim ..

Revengeful

Emekli Yönetici
Ben sevmem zaten dogum Gunu partilerini.. Saçma geliyo

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Hiç kutlamadım

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
8-9 yıl için bu kadar hazırlık yapmışsın. Ya doğum günün 29 Şubat olsaydı. Direkt intihar ederdin bu psikolojiyle :ehe

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
29 şubatta doğan bir arakadaş vardı bizde şöyle yaptık 28 şubatın son bir saatini ve 1 martın ilk bir saatinde kutladık yani 2 saat :naughty:

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
Buna da şükür :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...