"Büyük Fenerbahçe Mitingi"ne yoğun ilgi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
"Büyük Fenerbahçe Mitingi"ne yoğun ilgi
Taraftarlarımız, 3 Temmuz’da başlayan süreçte yaşananlarla ilgili olarak Kulübümüze destek vermek amacıyla Kadıköy Meydanı’nda düzenlenen "Büyük Fenerbahçe Mitingi"ne yoğun ilgi gösterdi.

3 Temmuz’dan bu yana düzenledikleri organizasyonlarla, Kulübümüze hem maddi hem de manevi destek sağlayan taraftarlarımız, Kadıköy Meydanı’nda düzenlenen mitingte de bir kez daha seslerini duyurmaya devam etti.

"Büyük Fenerbahçe Mitingi"ne; Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Yüksel Günay, Yöneticilerimiz, Yüksek Divan Kurulu Üyelerimiz, Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman, Profesyonel Futbol Takımımızın İdari Menajeri Hasan Çetinkaya, eski futbolcularımız, sanat ve basın dünyasından birçok isim ile binlerce taraftar katıldı.

Organizasyon "Yıkılmayan kale en büyük Fenerbahçe" tezahüratlarıyla başladı. Taraftarlarımız ellerinde pankartlar, yüzlerinde Aziz Yıldırım maskeleriyle Kadıköy’e akın etti. Kadıköy Meydanı Fenerbahçe tezahüratlarıyla inledi.

Mitingte; Metris Cezaevi’nde bulunan Başkanımız Aziz Yıldırım ile Asbaşkanlarımız Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu ile Mali İşler Müdürümüz Tamer Yelkovan ve Amatör Şubeler Koordinatörümüz Cemil Turan’ın taraftarlara yazdıkları mektup okundu. Tamer Yelkovan’ın oğulları "Babacığım seni çok seviyoruz" yazılı pankart açtı.

Yönetim Kurulu Üyelerimizden Yasemin Merçil, Başkanımız Aziz Yıldırım’ın kardeşleri Ali Yıldırım’ın kızları Cansu ve Lara, Acar Yıldırım’ın oğulları Aziz ve Efe ile birlikte platforma çıkarak, Başkanımızın mesajını okudu.

AZİZ YILDIRIM: "Bizler suçsusuz, dimdik ayaktayız"

Mitinge gönderdiği mesajında, ’’(Darağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe) sözünü kendisine taraftarlık ruhu olarak kabul etmiş sizlerden biriyim ben’’ ifadelerini kullanan Başkanımız Aziz Yıldırım, "Sevgili Fenerbahçeliler, başından bu yana söylediğim bir sözü yeniden tekrar etmek istiyorum. Bizler suçsusuz, dimdik ayaktayız. Biz temiziz diyen herkesten daha da temiziz" dedi.


14 Şubat tarihinde başlayacak duruşmanın Türk spor tarihinde bir dönüm noktası olacağını vurgulayan Başkanımız Aziz Yıldırım, mesajında şu görüşlerine yer verdi:

"Benim ve yönetici arkadaşlarımın üzerine atılmaya çalışılan suçlamaları tek tek çürüteceğiz. Bu operasyonu yapanlar ve onu fırsat bilerek, Fenebahçemizi bitirmeye çalışanlar başarısız olacak, tarihin tozlu yaprakları içinde kaybolup gidecekler. Geriye, sizlerin kulübümüze nasıl sahip çıktığınız, hep birlikte sarı-lacivertli renklere nasıl büyük bir aşk beslediğimiz kalacak. Tarihe Kerem ile Aslı’nın, Ferhat ile Şirin’in aşkı gibi bir aşk efsanesini Fenerbahçeliler bırakacak. Milyonların sarı-lacivertli renklere duyduğu aşk ve ona sahip çıkması yıllarca anlatılacak, sonsuza dek yaşayacaktır. Siz büyük taraftarımızın sürecin en başından bu yana bizlere ve kulübümüze sahip çıkmak adına attığınız her adımı gururla ve gözlerimiz dolarak izliyoruz. Bugün orada toplanan binlerce kişiye ek milyonlarca gönülün kulübüne sahip çıktığını, bizlere destek verdiğini ve arkamızda olduğunu biliyoruz. Burada bizler, sizlerden bize ulaşan bu destek ile dimdik ayakta duruyoruz. Bu destek bize hastalıklarımızı da dertlerimizi de unutturuyor."

Fenerbahçe taraftarının dünyanın en büyük taraftar grubu olduğunu dosta düşmana gösterdiğini kaydeden Aziz Yıldırım, mesajında, "Gencinden yaşlısına, kadınından çocuğuna hepimiz biriz ve hep birlikte bir tarih yazıyoruz. Biliyoruz ki, yaşamakta olduğumu bu acılar bizleri öldüremez, ancak güçlendirir" ifadelerini kullandı.

Geçen sezonu mücadele ettiği tüm branşlarda şampiyon olarak tamamlayan sporcularına teşekkür eden Aziz Yıldırım, mesajında daha sonra şunları belirtti:

"Bugün onların sahalarda kazandıkları başarılar, bizlerin suçsuzluğunun en büyük kanıtıdır. Onlar emekleri çalınmaya, lekelenmeye çalışılmış olanlardır. Ancak yine de büyük bir inançla formamızı terletip, Fenerbahçe’nin adının her zaman olduğu gibi zirveye yazdırmak adına mücadele etmeye devam etmektedirler. Fenerbahçe Kulübü bu sene de mücadele ettiği tüm branşlarda şampiyonluk ipini göğüsleyecek ve bir kez daha kendisine leke atmaya çalışanlara en güzel cevabı verecektir. Bizlere başarılar, gururlar yaşattıkları ve başımızı her zaman dik tuttukları için başta futbol takımımız olmak üzere tüm takımlarımıza, tüm sporcularımıza ve 12. adam taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bizler suçsuzuz ve bunu herkesin önünde ispatlayacağız. Bizleri yok etmek isteyenler karşısında hep birlikte duracağız. Tüm arkadaşlarım ve şahsım adına sizlere çok teşekkür ediyorum."

Bu arada, Aziz Yıldırım’ın mesajını okuyan Merçil’in konuşması taraftarlarca sık sık sloganlarla kesildi.


ŞEKİP MOSTUROĞLU: "Desteğiniz dik durmamıza vesile oldu"

"Büyük Fenerbahçe Ailesi,

6 aya varan uzun tutukluluk süremiz boyunca, sizlerin bitmek tükenmek bilmeyen desteği ile hala ayaktayız. Şampiyonluğumuza sevincimiz çok kısa bir süre sürdü. Ardından bu uzun acılı sürece girdik. Hiçbirimizin daha önce hiç karşılaşmadığı ve karşılaşmayı da hayal etmediği bu süreç, manevi anlamda bizleri yordu. Ailelerimiz tabiki bu süreçte bizim sürekli olarak yanımızdaydı, bizleri ayakta tutmaya çalıştılar. Bu noktada Fenerbahçe taraftarından da aldığımız çok sayıda mektup ve değişik vasıtalar ile bize ulaştırılan mesajlar içindeki manevi destek dik durmamıza vesile oldu.

Kadın taraftarlarımızın Manisaspor maçında tribünleri doldurması, büyük Bağdat Caddesi buluşması, Metris’e araç konvoyu, bitmek üzere olan ümitlerimizi yeşertti. Taraftarımızın kulübüne bu zor günlerde verdiği karşılıksız ve sonsuz destek, bizlere burada Fenerbahçe sevdamızı tutkuyla sürdürme kuvveti verdi.

Çocuklarımızdan, eşlerimizden koptuğumuz bu mecburi dönemde Fenerbahçe sevdası ailelerimize de sabır oldu. Onlarda eşlerinin, çocuklarının asla bu yolda yalnız yürümediklerini görerek, daha büyük bir şevkle bize ve sevdamıza dayanak oldular.


Uzun bir yargı süreci bizleri bekliyor. Yanlı yayınlar ile bizler, bugüne kadar itibarsızlaştırılmaya çalışıldık. Artık söz savunmaya yani bizlere geçti. Bu uzun süreçte savunmamız ile aklanmak gayreti içerisinde olacağız. İnanıyorum ki sonuçta sizlerin yüzünü ağartacak ve başınızı öne eğmeyecek bir hüküm ile bu hukuki süreç sona erecek.

Şuna inanın ki; sizleri asla mahçup edecek bir tasarrufumuz olmadı. Bu gerçeği sonunda herkes görecek. Bizler de gelecekte bu günleri yaad ederken İSLAM ÇUPİ’nin şu sözleri aklımızdan hiç çıkmayacak. ’ŞAMPİYON OLMAK MÜMKÜN, FENERBAHÇE OLMAK İMKANSIZ. HASRETLE HEPİNİZİ KUCAKLIYOR, SAYGILARIMI SUNUYORUM’


İLHAN EKŞİOĞLU: "Kural ve kanunları çiğnemedik"


"Büyük Fenerbahçe Camiası’nın Saygıdeğer mensupları, Değerli Fenerbahçeliler.


Çocukluğumdan beri çok sevdiğim büyük kulübüme 10 yıl yöneticilik yapmanın gururunu yaşıyorum. Hepinizin yakından takip ettiği şu zorlu süreçte, haksız bir şekilde ailemden ve sizlerden ayrı olarak 6 ay geçirdim.

Sizlerden sadece şu hususu bilmenizi içtenlikle rica ediyorum. Başta sayın başkanımız olmak üzere Ben ve arkadaşlarım bu büyük kulübü şu anki Dünya kulüpleri seviyesine getirirken hiç bir şekilde kural ve kanunları çiğnemedik. Daima kulübümüzün çıkarlarını korumak için gece gündüz demeden çalıştık ve sizlere layık olmaya gayret ettik.

Bu özgürlükten mahrum bir şekilde geçirdiğimiz son 6 ayda, savunmasız bir şekildeyken sistematik olarak yürütülen linç kampanyalarına karşı dimdik ayakta kaldık. Bu süreçte bizlere inanarak verdiğiniz destek en büyük yardımcımız oldu.


Bu davanın sonunda suçsuzluğumuz ispatlanacak ve bize yargısız infaz yapanlar hayatlarının sonuna kadar utanç içerisinde yaşayacaklar.

Başta ailem ve çocuklarım olmak üzere bana destek veren, gerek mektupla gerekse bizzat ziyaretime gelerek moral veren ve her platformda haklılığımızı savunan hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Saygılarımla"


CEMİL TURAN: "Beraat edeceğimize inancım tamdır"


"Sevgili Fenerbahçe Camiası,

Öncelikle içinden geçmekte olduğumuz bu zor süreçte, sürekli olarak yanımızda olmanız ve bize olan desteğinizi göstermeniz sebebiyle şükranlarımı sunarım. Altmış yılı aşkın bir süredir gerek taraftarı, gerek sporcusu, gerekse de yöneticisi olarak hizmet ettiğim ve gönül verdiğim bu camianın kupalarla ve şampiyonluklarla ölçülemeyecek büyüklüğü, bu olaylar neticesinde bir kez daha görülmüştür.


Ailemden ve tüm sevdiklerimden ayrı kalmak mecburiyetinde bırakıldığımız 6 aya yakın bu sürede, beni hiçbir zaman yalnız bırakmadınız ve desteğinizi esirgemediniz. Gerçeklerle bağdaşmayan ve sadece şahsımın, arkadaşlarımın ve gönül verdiğim Fenerbahçemin itibarsızlaştırılmasına yönelik bu çirkin suçlamalardan beraat edeceğimize ve aklanacağımıza olan inancım tamdır. Bizler üzerinden Fenerbahçemizin formasını ve renklerini lekelemek isteyenler hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacak ve bu çabaların önü Yüce Türk Adaletince kesilecektir.

Hepinizi sevgi ile kucaklamakta ve en yakın zamanda aranızdaki yerimi almayı ümit etmekteyim."


TAMER YELKOVAN: "Bir gün gelecek ve aklanacağız"

"Büyük Fenerbahçeliler


Kulübüme 44 yıldır hizmet etmekteyim. 13 yaşımda geldiğim Fenerbahçeme, kürek sporunda 10 yıl sporcu olarak, 12 yıl antrenör olarak hizmet ettim.

Üniversiteyi bitirince kulübümün mali departmanına girdim ve 33 yıldır arkadaşlarımla birlikte şerefimizle namusumuzla hizmet etmekteyiz.

Haksız yere infaz edildiğimiz, şu anda 6 ayı doldurmuş ve acımasız eleştiriler içinde Metris’te tutuklu yatıyoruz.

Sizler o kadar büyüksünüz ki, bu yattığımızdan bir gün bile pişman olmadık. Tek acı olan ailemden, iki oğlumdan ve sevdiklerimden ayrı kalmam ve özlemim. Bir gün gelecek ve aklanacağız. Haksız yere yatmış olduğumuz bu ceza. Fenerbahçeme feda olsun. Ne mutlu Fenerbahçeliyim diyene."


Organizasyon esnasında Sportif Direktör Aykut Kocaman ile basın ve sanat dünyasından birçok isim de sahneye çıkarak, konuşmalarda bulundu.

KOCAMAN: "Burada olmak gurur verici"


Kocaman konuşmasında, "Burada olmak gurur verici. Teknik direktör olarak değil, bu ailenin bireyi olarak buradayım" dedi.

"Büyük Fenerbahçe Mitingi" Başkanımız Aziz Yıldırım için okunan şiirin ardından, tezahüratlarla sona erdi.















 


haltie

haltie

Üye
Mitingde yuhalanan ziya şengül ağladı ağlıyacak canlı yayında.Fenerli taraftarlar dakikada harcamışlar adamı yazık.
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Fenerbahçe yi savunamıyor halit .. Çok pasif kalıyo .
 
haltie

haltie

Üye
Adam savunulcak bir yer görmüyordur belki Ali:)Bu arada miting gerçek bir fiyasko:)Şov yapmak istemişler ama ellerinde patlamış
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Ne alaka fiyasko falan . Nerden varabiliyosun bu kanıya ...
 
haltie

haltie

Üye
Gözlerime ve kulaklarıma dayanarak:ehe
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Miting gerçekten mükemmeldi . ;)
 
haltie

haltie

Üye
:aha: adam harcamaya birebir yoldan geçen konuşmuş
 
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Ali Aykut hocanın yanında ki sen misin ne :ehe
 
haltie

haltie

Üye
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Bana benziyor mu Mehmet abi :D
 
greenmile

greenmile

Üye
en güzeli de barkovizyondu:ehe

ziya şengül kanalturkten kovulmamak için ses çıkaramıyor,ses çıkaramayan adamlarında yeri telegoldür:D
 
arslansem

arslansem

Üye
Bu ne la böyle :kop: ne zamandır ayarlanmıştı bu miting midir nedir,yoldan geçenleri toplasan bundan fazla eder 35 milyon taraftarı olan takım :kop:
 
  • Beğen
Tepkiler: India
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Fazlasını siz toplayında görelim semih . Atıp tutmayla olmuyo bu işler :D
 
haltie

haltie

Üye
Atıp tutma olayı değilde Ali miting yapıldı denir olayı abartmaya gerek yok süslü cümleler vs.

Çok fenerli arkadaş 1 milyon kişi toplandı diyordu:D

Kalabalık güzel siyasi parti mitingi gibi vs ama abartmaya şova yöneltmeye gerek yok.


Ama devlet bahçeli bile püskevitle daha fazla topluyor:kop2:
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Her ne olursa olsun bu ulkenin neresinde olursa olsun , en fazla taraftar toplayan takım Fenerbahce dir :) Bu yüzlerce kez kanıtlanmıştır . Bu yüzden böyle boş şeylerle kafanızı yormayın ...
 
haltie

haltie

Üye
:ehe futbolcu döven stad yakan bunlarıda ekleyelim
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
istediğin şeyleri ekle .:)
 
arslansem

arslansem

Üye
Her ne olursa olsun bu ulkenin neresinde olursa olsun , en fazla taraftar toplayan takım Fenerbahce dir :) Bu yüzlerce kez kanıtlanmıştır . Bu yüzden böyle boş şeylerle kafanızı yormayın ...
Bir kanıt gösterir misin :ehe ben sana bayağı kanıt gösteririm her türlü medyada yapılan anket sonuçlarından.Geçen gün o nerede anket yapılmıştı unuttum sonucunu söylememe gerek var mı :d:


----------Eklendi @ 08:22:33 ---------- Yazıldı @ 08:17:50 ----------

Hatırladım Bilyoner.com :yuru Türkiye'dir Galatasaray :yuru
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt