.Behzat Ç.
Üye
Behzat ç. Küfür edince dizi, Cem yılmaz küfür edince komik, Can yücel küfür edince de edebiyat, biz edince TERBİYESİZ oluyor. Tutmayın beni
Behzat ç. Küfür edince dizi, Cem yılmaz küfür edince komik, Can yücel küfür edince de edebiyat, biz edince TERBİYESİZ oluyor. Tutmayın beni
neyse millet bana müsade bi iki işim var sora uğramaya çalışırım allah rahatlık versin hepinize
neyse millet bana müsade bi iki işim var sora uğramaya çalışırım allah rahatlık versin hepinize
Kolay gelsin
- - - Eklendi - - -
Celallendiğim için perdenin arkasına mı saklanıyorsun ? Benden Bu kadar korktuğunu bilmiyordum
O değilde; şimdi buradaki mesajlarımız silinecek ya taşınınca, çok zoruma gidecek la
Bi 'o değilde' daha; Gececilerin yeri ayrıymış aga, bugün onu farkettim. Insan kendini 2 milyonun önünde konuşma yapıyormuş gibi hissediyor. Gececiler daha bi özelmiş gibi
Niye taşınsın onu anlamadım illa gececilerde mi sohbet edilir başka bi konu açıldı kendi tayfamızı topladık sohbet ettik orda kargaşa çıkmasın diye en fazla sohbet cafe ye alırlar gereksizlere atmazlar
Buraya kimin baktığını söyleyin ben konuşurum
- - - Eklendi - - -
Ben yatıyorum gececiler orda iyi geceler...
Sohbet Cafe de post kasılmadığını unutmuşum. Her ne haltsa taşısınlar önemi yok ben görüştüm ya milletle yeter
Aynı şey canım ne fark eder. Sonuçta ikisinde de postlar sayılmıyor. Taşınmasının nedeni de, sohbet konularının zaten var olması. Izin verilmiyor. Ben mi öğreteyim bu saatten sonra
Sohbet Cafe de post kasılmadığını unutmuşum. Her ne haltsa taşısınlar önemi yok ben görüştüm ya milletle yeter
Güzelde olmadı değil tabi
Hadi sen geç Gececilere seni bekler milyonlarca insan bakalım içlerinde var mı bi Tarık...
Yok tabii ki de kardeşim
Bu da bu konuya nazarlık
tarık abi telefonuna yeni most vanted i yükledin mi bide kulaklık olarak ne aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?