Buyrun size galaxy s 3

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
Buyrun size galaxy s 3
KASA SEKLİ İPHONE 5 LE AYNI OLUCAK YANİ METAL VE CAM KASADAN OLUŞUCAK!


Samsung
tarafından üretileceği kesinleşen Google‘ın bir sonraki Nexus telefonu hakkında birçok söylenti haberi yayınlanıyor. Fakat yazımızda sizlerle paylaşacağımız Samsung’un bir süre gündemimizde de yer almış olan yeni cihazı gerçek ise, Google Nexus Prime‘dan bile daha görkemli olacağı kesin!





Samsung’un Galaxy S akıllı telefonları, her zaman taşıdıkları teknik özelliklerle birçok cihazı geride bıraktı. Aynı durumun 2012 yılında piyasaya sürülecek olan Galaxy S III için de geçerli olması bekleniyor. Resim tabanlı bir forum olan 4Chan‘da bazı yorumlar yayınlayan isimsiz bir kullanıcı, herhangi bir cihaz incelememiş, fakat bazı resimler gördüğünü ve Samsung temsilcilerinin bazı etkileyici özellikler hakkında konuştuklarını işitmiş.
haberimizde sizlerle paylaştığımız bilgileri aktaran kaynaklar, Samsung Galaxy S III’ün her yıl Barcelona’da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi 2012‘de duyurulacağını belirtmiş, Samsung’un cihazı 2012 ortalarına doğru dünya genelinde eşzamanlı olarak piyasaya süreceğinin müjdesini vermişti. Bu, Samsung’un önümüzdeki yıl yapması beklenen hamleler. Cihazın sahip olduğu iddia edilen teknik özellikler şu sözlerle dile getirildi;
Samsung Galaxy S III’ün özellikleri tabi ki değişebilir ama; Samsung’un geliştirdiği 2.0 GHz Dört Çekirdekli İşlemci (Kod adı belirtilmemiş.), 1.5GB RAM, 32GB Dahili Hafıza (microSD slotu bulunuyor) ve 4.65 inç boyutunda dokunmatik ekran. SGSIII’ü 352ppi değeri ile dünyanın inç başına en çok piksel düşen ekrana sahip telefonu yapacak olan 1280 x 1024 piksellik, özellikle bu cihaz için geliştirilen (Samsung Galaxy S için Super AMOLED, Galaxy S II için Super AMOLED Plus, Galaxy S III için Super AMOLED III.) Super AMOLED III adlı yeni bir ekran geliştirilmiş.
4CHAN Anonim
İsimsiz forum yorumcusu, oldukça etkileyici özellikler dile getirmiş. 2.0 GHz ve 28nm teknolojisiyle üretilen işlemcileri CNET‘in yayınladığı bir söylentiden hatırlıyoruz. (2.5GHz kadar çıkabiliyor.) Bu hızda dört çekirdekli bir işlemci ile akıllı telefonlarımız kullandığımız bilgisayarlardan daha güçlü hale gelebilir!
Cihaz ayrıca, 2250mAh pil, HD 1080p çözünürlüğünde videoları 60fps ile çekebilen 10MP‘lik kamera sensörü ve NFC çipiyle gelebilir. HD çekimlerde 60fps’ye ulaşabilen kamera sensörlerini HTC’nin Runnymede gibi cihazlarında görmüştük. Böylesine bir cihaz ne kadar güç tüketir bilinmez ama 2250mAh’lik bir pilin bu cihazı gün boyunca çalıştıracaktır. Benzer boyutlardaki bir başka pil, Samsung’un 5.3 inçlik Galaxy Note tablet-telefon hibritinde yer alıyordu.
Cihaz 9mm kalınlığında, metal ve camdan oluşan bir kasaya sahip. (Resimlerinde gerçekten kusursuz ve parlak gözüküyor.)
4CHAN Anonim
Cihaz tasarımları konusunda çokça eleştirilmiş olsa da Samsung, duyurduğu her cihazda mevcut tasarımlarını bir adım daha öteye taşıyor. Yıkarıdaki alıntıda da belirtildiği gibi cihazda plastiğin yerine metal ve cam materyaller kullanılacakmış. Ayrıca kalınlık 9mm‘ye düşürülerek dünyanın en ince akıllı telefonu ünvanı Galaxy S III’ün eline geçecek gibi gözüküyor.
Samsung Galaxy S III, Android’in sonraki versiyonu Ice Cream Sandwich’i taşıyacak ve Nexus Prime’da da kullanılması beklenen (Galaxy Nexus da diyebiliriz. İsim konusunda bir kesinlik bulunmuyor.) Google ve Samsung’un ortak geliştirdiği TouchWiz 5 Kullanıcı Arayüzünü taşıyacak. Diğer arayüzlerin aksine TouchWiz 5, Android’i tamamiyle sarmayacak. Görünen o ki, TouchWiz cihazın yazılımında minik bir rol oynayacak ve Ice Cream Sandwich üzerinde bazı ufak geliştirmeler yapacak. Yani eskisi gibi kullanıcı arayüzüne hükmetmeyecek.
TouchWiz’in yazılım üzerindeki etkisinin azaltılması şu nedenlere bağlanıyor; Ice Cream Sandwich versiyonunun zaten kullanıcı dostu bir arayüze sahip olması ve Samsung’un geçmiştekinin aksine cihazları için güncellemeleri daha erken yayınlamak istemesi! Sanırım bundan sonra yeni Android versiyonlarını kullanabilmek için aylarca beklememiz gerekmeyecek!
İsimsiz yorumcunun aktardığı bilgilerin gerçekliği olduğunu düşünüyor ve mobil sektör için hareketli geçmesi beklenen 2012 yılı için Samsung’un böyle bir amiral gemisi hazırladığı iddialarını normal karşılıyoruz. Yeni yılda, Android’in kurucu üreticilerinden mobil sektöre yön verecek teknolojileri barındıran cihazlar bekliyoruz.

ANDROİD TÜRKİYE
 


umutku84

umutku84

Üye
keşke alıntı kaynağını yazsaydın böyle saygısızlık oluyo
 
ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
Yazdım :)
 
61semih

61semih

Üye
evet bu haberın aynısı donanımhaberde de var :)
 
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
içinde touchiz olması gerkiyo çünkü 4.0 ın arayüzü berbat
 
estorak

estorak

Üye
off özelliklere bak :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt