Bütünleme Sınavı Hakkında Yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nsaktn

Üye
    Konu Sahibi
Bütünleme Sınavı Hakkında Yardım.
Arkadaşlar merhaba. Bu sene üniversiteye başladım, elektrik elektronik müh. okuyorum. Sormak istediğim, okulda kime sorduysam farklı cevaplar aldığım ve doğru stabil bi cevap aradığım önemli bi kaç soru var.

Okulda geçme notu 55. Ama 41 alırsan 55 e öteleniyormuymuş neymiş, tam anlayamadım. Alttan 6 kredi alma hakkımız var.
Ben büyük ihtimalle fizikten kaldım, 1 vize 1 final ve vizem 10. Bu dersten büte kalırsam eğer şubat tatilinde girmek zorunda mıyım bu büte? Yoksa girmeyip yazın girebilir miyim. Bunu merak ediyorum. Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa minnettar olurum.
İyi günler

xat60

xat60

Üye
kardeşim bildiğim itibari ile vizenin %30 u finalin ise %70 alınıyo yani finaldende düşük aldıysan mecbur girceksin bizim üniversitede böle

nsaktn

Üye
    Konu Sahibi
Tamam kardeş teşekkürler

restmod

restmod

Üye
şimdi öncelikle bütünlemeye girebilmek için finale girmiş olman gerek yani diyelim ki finale girmedin o dersten o zaman bütünlemeye giremezsin sonra finalden o dersten geçemezsen eğer dersin bütünlemesine o dönem girmek zorundasın yani birinci dönem dersinden kaldın diyelim ki finalden 2-3 hafta sonra bütünlemesi olur ona girersin yani sonuç olarak birinci dönem dersi ikinci dönemde açılmayacağından yazın falan giremezsin büte her dersin kendi döneminde girebilirsin

ümran

Üye
ya bu aöf de bütnleme varmı bu sene

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Geçme notu 55'se, final ve vize toplamı 54 olsa yine de kalırsın. Ötelemek nedir bilmiyorum daha önce ne duydum ne de gördüm ama öteleyenin öğretmen olduğunu düşünüyorum.

Elbette ki bu dönemin bütünlemesine bu dönem girmelisin. Ancak yazın tek ders sınavı oluyor. Hiç girmedim tek derse detaylarını bilmiyorum ama bunu araştırsan senin yararına.

ya bu aöf de bütnleme varmı bu sene
Var.

ümran

Üye
Geçme notu 55'se, final ve vize toplamı 54 olsa yine de kalırsın. Ötelemek nedir bilmiyorum daha önce ne duydum ne de gördüm ama öteleyenin öğretmen olduğunu düşünüyorum.

Elbette ki bu dönemin bütünlemesine bu dönem girmelisin. Ancak yazın tek ders sınavı oluyor. Hiç girmedim tek derse detaylarını bilmiyorum ama bunu araştırsan senin yararına.

Var.

kaldırıldı diye duydum

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ötelemek dedikleri şu oluyor donanım hocamız örneğin 90 100 arası aa okulumuzda ama bu hocaya göre değişir istersem 60'la yüz arasını aa yaparım örneğin geçme notu 50 diyelim öğrenci 40 almışsa ben 40'la 60 arasını dd tutar geçiririm ya da öğrenciye 50 verir geçiririm demişti sanırım ötelemek bu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt