Mh66 Üye Sen şu ttpod cu deyilmisin?ne fedâkâr adamsın .Allah razı olsun.yine büyük 1 iş çıkarmışsın.
Favorite Üye Konu Sahibi Mh66' Alıntı: Sen şu ttpod cu deyilmisin?ne fedâkâr adamsın .Allah razı olsun.yine büyük 1 iş çıkarmışsın. Genişletmek için tıkla ... Evet çok teşekkür ederim sağolasın kardeş.
Mh66' Alıntı: Sen şu ttpod cu deyilmisin?ne fedâkâr adamsın .Allah razı olsun.yine büyük 1 iş çıkarmışsın. Genişletmek için tıkla ... Evet çok teşekkür ederim sağolasın kardeş.
gelfisifisi Üye saolasın cigerim çok işime yaradı )) üye olunca küfretmediğim ender sitelerden biri bu ))
masal_prensi Üye bir insanın gururu hayatı alt üst edip tersine çevirebilir tıpkı tersine akan asi nehri gibi harika bir paylaşım teşekkürler
bir insanın gururu hayatı alt üst edip tersine çevirebilir tıpkı tersine akan asi nehri gibi harika bir paylaşım teşekkürler
özgürakın Üye allah senden razı olsun kardeşim telefon hepsini yükledim oldu ama çalışırmı bilmiyorum netteki videoları izleyebilirsem eğer sana dua etmeye devam eline aklına emeğine sağlık
allah senden razı olsun kardeşim telefon hepsini yükledim oldu ama çalışırmı bilmiyorum netteki videoları izleyebilirsem eğer sana dua etmeye devam eline aklına emeğine sağlık
sealand60 Üye epeydir uğraştığım sorunu çözdüm teşekkürler. çok bşarılı --------------- Ekleme --------------- epeydir uğraştığım sorunu çözdüm teşekkürler. çok bşarılı
epeydir uğraştığım sorunu çözdüm teşekkürler. çok bşarılı --------------- Ekleme --------------- epeydir uğraştığım sorunu çözdüm teşekkürler. çok bşarılı