butun teknosalarda 4x ler...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
atakankovanci

atakankovanci

Üye
    Konu Sahibi
butun teknosalarda 4x ler...
edirneden 4x alacagim ama bir turlu bulamadim.sonunda gittim saraclardaki teknosaya orada da yokmus ama baska bayilerden getirtebiliriz diyorlar.ama special edition hediye paketi ile mi gelicek diye sordugumda bilemiyorum dedi oradaki satis gorevlisi. teknosadan alanlar varsa telefonu aldiklarinda yaninda hediye paketinin gelip gelmedigini ogrenebilir miyim

technoshark

technoshark

Üye
edirneden 4x alacagim ama bir turlu bulamadim.sonunda gittim saraclardaki teknosaya orada da yokmus ama baska bayilerden getirtebiliriz diyorlar.ama special edition hediye paketi ile mi gelicek diye sordugumda bilemiyorum dedi oradaki satis gorevlisi. teknosadan alanlar varsa telefonu aldiklarinda yaninda hediye paketinin gelip gelmedigini ogrenebilir miyim

LG Türkiye ye special edition olarak 4X HD yi getirdi, nerden gelirse gelsin o ürün special edition olacaktır ;) olmaz ise alma bu kadar basit (:

Gokmen_tras

Üye
En iyiyi en ucuza satsa teknosadan alınmaz garanti diye birşey yok arıza durumunda kargo görevi yapıyorlar ARIZALANIRSA BIZE GETIR SERVISE GÖNDERELIM GERISINE KARIŞMIYORLAR sizin işiniz tüketici mahkemesinde bitiyor tabi

Ocean258

Ocean258

Üye
4X HD kutu içeriği olarak on numara her şey var :) hiç olmadı hepsi burada dan falan internetten alabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt