Öneri Bütün oyunları orjinal olsun olmasın multiplayer oynamak ister misin ?

Sponsorlu Bağlantılar

AlexsandroZ

AlexsandroZ

Üye
    Konu Sahibi
Bütün oyunları orjinal olsun olmasın multiplayer oynamak ister misin ?
Arkadaşlar sizlere şimdi hangi oyun olursa olsun online olarak nasıl oynanacak onu anlatacağım.Yapmak çok basit.İlk once tunngle adlı programı bilgisayarımıza indiriyoruz.Kayıt olun.Sonra arkadaşlar hangi oyunu online olarak oynamak istiyorsak ismini googleye yazıp sonuna tunngle yazıp aratın.Mesela ben Sniper:Ghost Warrior 2 oyununu tunngle üzerinden aradaşlarımla ve diğer tanımadığım kişilerle online olarak oynayabiliyorum.Google'a oynamak istediğimiz online oyunu Örn:Sniper:Ghost Warrior 2 tunngle şeklinde yazıp aratıyoruz.''How to play....... game online? '' diye site çıkacak tunnglenin.Onu seçiyoruz.Diğer gerekli adımlar o sitede yazıyor.Her oyun için ayrı bir online oynama adımları var.Mesela oyunların son güncellemelerine felan ihtiyacınız var.Bunlarda tunnglenin dediğim yerinde mevcut.Gerekli işlemler yaptıktan sonra tunngleyi açıp oyunu seçip giriş yapıyoruz ve iyi oyunlar....

Arkadaşlar eğer anlamadıysanız online oynamak istediğiniz oyunu yoruma yazın ben size nasıl yapılacağını gösteririm.

Şu an benim tunngleden online olarak oynayabildiğim oyunlar:
-Borderlands 2
-The Lord of the Rings:War in the North
-The Lord of the Rings:Conquest
-Sniper:Ghost Warrior 2&1
-DayZ (Bunu yapmak çok ayrı isterseniz bunuda konu yapıp paylaşabilirim)
-Counter Strike (SXE'siz)
-Pes ve Fifa
-Gta IV
-Crysis serisi
-Call of Duty (Bütün serileri)
-Need for Speed serisi
-Age of empires
-Assasin Creed serisi
Tunngle ana sayfası ve indirme linki>>>

• Beğen
Tepkiler: GDDR5

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
tam olarak bu paylaşmış olduğun şey yasal mı forum kurallarına aykırı mı tam kestiremedim ancak merak ettiğim bir şey var, bu tunggle denen şey iki taraftada mı olmalı? mesela ben FIFA14'ü online oynamak istiyorum, tüm orjinal FIFA14'e sahip (tunggle kullanmayan) kişiler ile tunggle üzerinden (tunggle sadece bende olduğunu varsayarak) oynayabilir miyim??

AlexsandroZ

AlexsandroZ

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal oynayanlarla oynayamazsın.Bu yüzden yasal işi zaten direk geçiyor.Sadece tunngle kullananlar ile oynayabilirsin.Ama orjinalde oynayan oyuncu kadar tunnglede de oyuncu var.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
anladım sağol :)

• Beğen
Tepkiler: AlexsandroZ