gardof
Üye
Bütün Marka ve Modellere, Kablosuz Programsız Oyun Yükleme !!!!!
Slm Arkadaşlar,
Hiç telefonunuza kablo sokup bozmayın,
Şifre girip garantisini Yakmayın ,
Biraz ücretli Olsan Temiz ve basit olsun diyen arkadaşlar hoşgeldiniz...
Öncelikle telefonumuzun ekran boyutunu bilmemiz gerekiyor , öğrendikten sonra,
Wap Tarayıcımızdan sefan.ru Adresine girerek ,java yada symbyn bölümünden telefonumuzun ekranına uyumlu oyunları indiribilirsiniz,,
Oyunlar Güncel ve çok geniş çaplı bir wap sitesidir.ben enson pes 10 ve fifa manegar 10 u indirmiştim.
Bütün Oyun Ve programlar ücretsizdir, sadece bağlantı ücreti ödersiniz,
biliyorsunuz li türkcell de günde 8 kontorlük internet kullanımından sonra aynı gün gece 12 ye kadar 15mb internet ücretsizdir.15 mb ile boyutlarına göre 50 ye yakın oyun indiriibilirsiniz.
Diğer operatörler konusun da bi bilgim yok , ya internet paketi alın derim , yada bağlantı ücreti ödersiniz,
Siteyi incelemek isteyen arkadaşlar varsa ; bilgisayarınızın tarayıcısından da siteyi görebilirsiniz.
Not: site rusça dır,yukarıdaki dil seçeneklerinden ortadakini seçebilirsiniz (ingilizce)
Kolay Gelsin !
Hiç telefonunuza kablo sokup bozmayın,
Şifre girip garantisini Yakmayın ,
Biraz ücretli Olsan Temiz ve basit olsun diyen arkadaşlar hoşgeldiniz...
Öncelikle telefonumuzun ekran boyutunu bilmemiz gerekiyor , öğrendikten sonra,
Wap Tarayıcımızdan sefan.ru Adresine girerek ,java yada symbyn bölümünden telefonumuzun ekranına uyumlu oyunları indiribilirsiniz,,
Oyunlar Güncel ve çok geniş çaplı bir wap sitesidir.ben enson pes 10 ve fifa manegar 10 u indirmiştim.
Bütün Oyun Ve programlar ücretsizdir, sadece bağlantı ücreti ödersiniz,
biliyorsunuz li türkcell de günde 8 kontorlük internet kullanımından sonra aynı gün gece 12 ye kadar 15mb internet ücretsizdir.15 mb ile boyutlarına göre 50 ye yakın oyun indiriibilirsiniz.
Diğer operatörler konusun da bi bilgim yok , ya internet paketi alın derim , yada bağlantı ücreti ödersiniz,
Siteyi incelemek isteyen arkadaşlar varsa ; bilgisayarınızın tarayıcısından da siteyi görebilirsiniz.
Not: site rusça dır,yukarıdaki dil seçeneklerinden ortadakini seçebilirsiniz (ingilizce)
Kolay Gelsin !