bütün emeklerimin boşa gitti aN :/

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
bütün emeklerimin boşa gitti aN :/
arkadaşlar şimdi syimbian bölümünde temalar bölümünde nerden baksan 2,2buçuk saaat ayırdıgım bir sürü tema topladım ama birden gözüme msn çarptı kapanmış nese aldırış etmedim birazdaha devam ettim konu aç diyince birden internt explorer biLmemne biLmemne felan nese bekledim bekledim internet geLsn diye sonradan ayarlamaya çaışırken babamın pirize şarz aletini takması sonucunda bütün ellektirkler gitti :D:D azdaha evde isyan çıkarıyodum sanqi benLE özL uqraşıyorlar ya :(((

• Beğen
Tepkiler: DoRM

Aziz™

Aziz™

Üye
başın sağ olsun kardeş:D
şaka bir yana gerçektende insanın çıldırmaya en hazır olduğu anlardan bir taneside emeğinin boşa çıktığı andır.ümitliysen tekrar açarsın konuyu dert etme..

Tuba

Tuba

Üye
gerçekten emeğine yazık olmuş...canın istediğinde yeniden yaparsın...vardır bi hayır...

aLone

aLone

Üye
iyi sinir krizi geçirmemişsin:D

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
ben bida öle konu kuramam kiii çok uzundu yaaa içinde hrşey vardı ama iştte oluca varmış pc camdan atıcaktım :D

DoRM

DoRM

Üye
önemli olan niyet kardeş

kemal21

kemal21

Üye
uğraşmışsın belliki teşekkürler

Revengeful

Emekli Yönetici
sağlık olsun :D

Onur Saka

Onur Saka

Üye
El Fatihaaaaaaaa

Aziz™

Aziz™

Üye
:ehe

WitchKing

Üye
başın saolsun.. :ehe:ehe

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
yazık olmuş gerçekten ben olsam ne yapardım acaba:hmmm

EroL

EroL

Emekli Yönetici
:D titaniğin batışının yıl dönümünde tamda titaniğin battığı saatlerde açmak için bi konu araştırdım. O kadar özendim ki tüm anlatım bana aitti, resimler buldum, gemi ve gemi hakkında süper bilgiler buldum. Akıcı anlattım yazdıklarımın hepsi okunsun diye çünkü baya yazdıydım. Ama gel gör ki :D konuyu aç dediğimde sitede sorun varmış o sıralar serverden kaynaklı :D dns sayfası çıktı karşıma, geri dedim sayfaya ama nafile gittiydi hepsi :D resmen ağlayacaktım o kadar ki sinir sistemlerim bozuldu. Tekrar toparlamaya çalıştım konuyu açmaya ama olmadıydı. O günü acı bi anı olarak hep hatırlayacam.

Aziz™

Aziz™

Üye
çok üzücü bir durum ve insanın patlamaya en meyilli olduğu dakikalar o dakikalardır kesin..:)
insanın o an içinde hiçbirşey yapası gelmiyor nedense gerçekten emek verilen birşeyin bu şekilde gitmesi çok kötü yahu..
ben iki kere yaşadım bu durumu..:D

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
:D titaniğin batışının yıl dönümünde tamda titaniğin battığı saatlerde açmak için bi konu araştırdım. O kadar özendim ki tüm anlatım bana aitti, resimler buldum, gemi ve gemi hakkında süper bilgiler buldum. Akıcı anlattım yazdıklarımın hepsi okunsun diye çünkü baya yazdıydım. Ama gel gör ki :D konuyu aç dediğimde sitede sorun varmış o sıralar serverden kaynaklı :D dns sayfası çıktı karşıma, geri dedim sayfaya ama nafile gittiydi hepsi :D resmen ağlayacaktım o kadar ki sinir sistemlerim bozuldu. Tekrar toparlamaya çalıştım konuyu açmaya ama olmadıydı. O günü acı bi anı olarak hep hatırlayacam.
saglık olsun ne diyelim :) ama şaka falan bi yana gerçekten bilgisayarı camdan aşşa ataım bile gelmişti :)

--------------- Ekleme ---------------

Aziz™;2309022' Alıntı:
çok üzücü bir durum ve insanın patlamaya en meyilli olduğu dakikalar o dakikalardır kesin..:)
insanın o an içinde hiçbirşey yapası gelmiyor nedense gerçekten emek verilen birşeyin bu şekilde gitmesi çok kötü yahu..
ben iki kere yaşadım bu durumu..:D
2.ci bidaha yaşıyacagımı sanmıyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt