Button, Honda'daki Geleceğinden Endişeli Değil..

Sponsorlu Bağlantılar

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Button, Honda'daki Geleceğinden Endişeli Değil..
Jenson Button takımının Fernando Alonso'yu istemesine rağmen Honda Racing'deki geleceği konusunda endişeli olmadığını söylüyor. Honda patronlarının Fernando Alonso'yu 2009'da takıma katmak için çalıştıkları biliniyor. Alonso'nun takıma katılması Button yada Rubens Barrichello'dan birinin takımdan ayrılması anlamına geliyor ancak Button bu durumdan endişe duymuyor.



Button, "Endişe duymuyorum. Takım Alonso veya tecrübeli başka biriyle konuşuyor olabilir. Diğer pilotlarla görüşebilirler, bu çok doğal. Ama ben takımdaki pozisyonumdan memnunum. Rubens'in takım arkadaşı olarak çok iyi olduğunu düşünüyorum. Harika iş çıkarıyor ve çok iyi geri dönüşümler alıyor."

"Takımın kararı ne olursa olsun, eğer onunla görüşüyorlarsa verilmesi zor bir karar olacak." diyor.
Button, takımının Alonso'nun takıma gelmesi konusunda kendisine herhangi bir bilgi vermediğini söylüyor.

"Rubens takıma gelmeden önce kimin daha rekabetçi olabileceği ve kimin daha iyi bir takım arkadaşı olabileceği konusunda görüşümü almışlardı. Birkaç pilot ismi vermiştim ve Rubens de onlardan biriydi. Sizin fikirlerinizle ilgileniyorlar çünkü elde edilebilecek olanın en iyisini istiyorlar."
Button, eğer Rubens'in yerine Alonso gelirse üzüleceğini de söylüyor.

"Bir takım arkadaşı olarak sahip olunabilecek ne iyilerden birisi ve umarım devam eder. Aracı geliştirme konusunda çok kararlı. Çok iyi bir iş çıkartıyor."

Bununla beraber, Alonso'nun takıma gelmesiyle herhangi bir sorun yaşamayacaklarını da ekliyor.

"Ben Renault'dayken o test pilotu olmasına rağmen birbirimizi çok iyi tanımıyoruz Ama birlikte eğlendiğimiz oldu. Kesinlikle rekabetçi birisi. İyi performans sergilemek için doğru çevreye ihtiyacı var gibi görünüyor ve bu McLaren'da olmadı."
 


Üst Alt